09 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Μαρτυρία: Πήγα στο σπίτι του βιαστή της Δάφνης -Ενιωσα ότι θα με κατασπαράξει, δεν είναι τυφλός

Τα όσα είδε και βίωσε στο σπίτι του 52χρονου Παναγιώτη Κοντζιλέλου ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση και τον βιασμό 20χρονης φοιτήτριας περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 γυναίκα η οποία δύο μήνες πριν ανταποκρίθηκε στην αγγελία του για οικιακές βοηθούς.


Η γυναίκα, που μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, επισκέφθηκε το υπόγειο διαμέρισμα του δράστη προκειμένου να βρει εργασία. Όπως εξηγεί την ημέρα της επίσκεψης βρισκόταν και μία άλλη γυναίκα στο σπίτι. Όπως περιγράφει η μάρτυρας ένιωσε «λες και ήμουνα μέσα στο δάσος και ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει». «Το πρόσωπό του έβγαζε μία αγριάδα», λέει η γυναίκα σημειώνοντας όμως ότι αν και ο 52χρονος δεν την φλέρταρε, την ρώτησε για ποιο λόγο φοράει σκούρα χρώματα. Η μάρτυρας στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτή την παρατήρηση λέγοντας ότι της έκανε φοβερή εντύπωση καθώς ο ο 52χρονος της είχε πει ότι έχει τυφλότητα 100%.

Η γυναίκα αν και δεν έμεινε αρκετή ώρα μέσα στο διαμέρισμα, παρατήρησε ότι ο 52χρονος είχε τοποθετήσει γάζες στο κρεβάτι του. Εκείνη τον ρώτησε για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί, με τον κατηγορούμενο να της απαντά ότι τον βοηθούν να κοιμάται.

Η μάρτυρας που τελικά δεν δέχτηκε τη δουλειά, καθώς όπως του είπε τα χρήματα ήταν λίγα (100 ευρώ) και εκείνη έμενε μακριά, εξηγεί ότι όταν έφυγε από το σπίτι είδε τη γυναίκα που ήταν μαζί με τον 52χρονο στα 500 μέτρα. «Εγώ κάλεσα ραδιοταξί και έφυγα και ακόμα φεύγω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος στην ερώτηση αν πιστεύει ότι ο 52χρονος είναι 95% τυφλός, δήλωσε κατηγορηματικά όχι. «Έβλεπε κανονικά. Έχω ζήσει με τυφλούς ανθρώπους και ξέρω πώς είναι οι τυφλοί», είπε και τόνισε τη έντονη ανάγκη της να φύγει από το διαμέρισμά του.