Να επιλύσει το πρόβλημα με τους Τούρκους στρατιωτικούς απαίτησε από τον Τσίπρα ο Ερντογάν

Στην έκδοση των οχτώ Τούρκων στρατιωτικών στην Τουρκία, παρά τις περί του αντιθέτου αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης, επέμεινε ο Ταγίπ Ερντογάν κατά τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο.


«Να επιλύσετε το ‘’πρόβλημα’’ με τους Τούρκους πρώην στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας στον πρωθυπουργό στο περιθώριο του 2ου Ελληνοκινεζικού Φόρουμ Πόλεων που διοργανώνει η κινεζική κυβέρνηση.

Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πηγή της τουρκικής προεδρίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν του είπε ότι «είναι λάθος να μην εκδίδετε τους (οχτώ) τούρκους πρώην στρατιωτικούς που ενεπλάκησαν στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου». Σύμφωνα με τον τούρκο πρόεδρο, «η μη έκδοση των πρώην στρατιωτικών είναι πρόβλημα μεταξύ των δύο κρατών, είναι λάθος».

«Ο πρόεδρος ζήτησε από τον έλληνα πρωθυπουργό να λάβει τα αναγκαία βήματα για την επίλυση του ζητήματος» είπε η τουρκική πηγή στα ΜΜΕ της γείτονος.
Να επιλύσει το πρόβλημα με τους Τούρκους στρατιωτικούς απαίτησε από τον Τσίπρα ο Ερντογάν Να επιλύσει το πρόβλημα με τους Τούρκους στρατιωτικούς απαίτησε από τον Τσίπρα ο Ερντογάν Reviewed by Dexi Extrem on 23:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: