11 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι «κατέστρεψαν» οι Ουκρανοί την Ελλάδα και τη Demy στη σκηνή!

Δεν είδαμε σχεδόν τίποτα από όλα όσα είχε ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός για το This Is Love! Τα ανέτρεψαν όλα οι διοργανωτές, 5 μέρες πριν από τις πρόβες!


Μεγάλη κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ώρες, μετά την εμφάνιση της Demy με το This Is Love στη σκηνή της Eurovision 2017, σχετικά με το πόσο κατάφερε η Ελλάδα να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές ή όχι. Με βάση όσα γνωρίζαμε το προηγούμενο διάστημα, ο Φωκάς Ευαγγελινός ετοίμαζε μια πολύ ιδιαίτερη παρουσία της χώρας μας στο Κίεβο. Ωστόσο, οι περισσότεροι απογοητεύτηκαν μετά τον ημιτελικό, καθώς περίμεναν περισσότερα πράγματα και εκπλήξεις. Τι συνέβη και δεν τα είδαμε ποτέ;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αρχισυντάκτη της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, Θέμη Μάλλη: «Περίπου 5 μέρες πριν ξεκινήσουν οι πρόβες, κι ενώ η Ελλάδα είχε ενημερώσει τους διοργανωτές ενάμιση μήνα πριν τι ακριβώς θέλει να στήσει στη σκηνή της Eurovision 2017, ανακοινώθηκε στην ελληνική αποστολή ότι δεν μπορούν να κάνουν αυτά που είχαν συμφωνήσει. Δοκίμασαν μόλις 5 μέρες πριν την κατασκευή και είπαν ότι για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να το κάνουν. Έπρεπε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι μέσα σε 5 μέρες να δημιουργήσουν εξαρχής μια νέα εικόνα που να μην προσβάλει τους ίδιους, με όσα μέσα διέθεταν εκείνη τη στιγμή. Η παραγωγή «μπάζει» σε τέτοιο βαθμό που είπαν στον Φωκά Ευαγγελινό ότι «αν ήθελες να κάνεις εδώ στην Ουκρανία αυτά που έκανε πέρυσι με τον Ρώσο, δεν θα μπορούσες να το κάνεις»…».

«Η βασική ιδέα ήταν η Demy να βρίσκεται πάνω σε μια κούνια, η οποία θα ήταν στηριγμένη στη στέγη πάνω από τη σκηνή. Μπροστά από την κούνια θα υπήρχε η γυάλινη επιφάνεια που θα προβάλλονταν εικόνες και θα φαινόταν η Demy σαν να ήταν μέσα σε ένα παραμύθι. Και η γυάλινη επιφάνεια και η κούνια που ήταν υπερκατασκευή θα στηρίζονταν στη στέγη. Γι’ αυτό είναι έτσι και το φόρεμα, ώστε να ανεμίζει, γι’ αυτό κι έχει μέσα ένα κορμάκι. Το ανυψωτικό μηχάνημα που βλέπουμε ήταν μόνο για να ανέβει η Demy πάνω και να την σηκώσει στην κούνια και δεν θα φαινόταν τηλεοπτικά. Τα 2/3 της σκηνικής μας παρουσίας ήταν άλλα από αυτά που τελικά είδαμε. Όλα θα ήταν αλλιώς. Στον τελικό το ερχόμενο Σάββατο θα δούμε κάποιες διορθώσεις…», κατέληξε ο Θέμης Μάλλης.