01 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Kαι Μαχήτρια και ηθοποιός -Oταν η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου έπαιζε στο Safe Sex

Εγιναν ευρύτερα γνωστές στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor.

Ξεχώρισαν για την εντυπωσιακή παρουσία τους και έγιναν αντικείμενο προσοχής από το ανδρικό κοινό. Η Ειρήνη και η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου δεν «συστήνονται» στο τηλεοπτικό κοινό για πρώτη φορά.
Μπήκαν στον καλλιτεχνικό κόσμο από μικρές συμμετέχοντας σε videoclip και σήριαλ, γεγονός διόλου τυχαίο μιας και ο πατέρας τους, Μιχάλης Αινατζιόγλου έχει μακρά πορεία στο χώρο της υποκριτικής έχοντας συμμετάσχει σε επιτυχημένες σειρές (μία από αυτές είναι και οι «Επτά θανάσιμες πεθερές»).

Οι αδελφές Αϊνατζόγλου έχουν συμμετάσχει στο νideoclip του Πασχάλη όταν συνεργάστηκε με τους Goin’ Through για τη διασκευή του τραγούδιου «Σχολείο» αλλά και στο videoclip του τραγουδιού «Δεύτερη φορά» του Κωνσταντίνου Αργυρού.



Πού αλλού όμως τις έχουμε δει;

Στο «Safe Sex» που προβλήθηκε από το Μεγάλο Κανάλι. Στο απόσπασμα του επεισοδίου βλέπουμε τις αδελφές Αϊνατζόγλου σε μικρή ηλικία, ως κόρες της Μπέσσυς Μάλφα. Το επεισόδιο προβλήθηκε το 2008.



Oι αδελφές Αϊνατζόγλου φαίνεται ότι από νώρις μπήκαν στο χώρο της σόουμπιζ και η συμμετοχή τους στο reality show του ΣΚΑΙ θα ανοίξει για εκείνες μια νέα επαγγελματική πόρτα.