Στο London School of Economics θα μιλήσει ο Κ. Μητσοτάκης

Στο London School of Economics θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για το λαϊκισμό και την οικονομία, σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 16ου Ετήσιου Συνεδρίου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου.


Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταβαίνει σήμερα, Κυριακή 14 Μαΐου στο Λονδίνο.

O κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει αύριο, Δευτέρα 15 Μαΐου, για το λαϊκισμό και την οικονομία, σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 16ου Ετήσιου Συνεδρίου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου, στο London School of Economics, με θέμα: "Defeating populism, defending the truth and unleashing the potential of the Greek economy".

Επίσης, σήμερα το βράδυ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους της χώρας μας, που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο, για το πρόβλημα του brain drain.

http://www.capital.gr/politiki/3211689/sto-london-school-of-economics-tha-milisei-o-k-mitsotakis
Στο London School of Economics θα μιλήσει ο Κ. Μητσοτάκης Στο London School of Economics θα μιλήσει ο Κ. Μητσοτάκης Reviewed by Dexi Extrem on 19:14 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: