Ο οργανωτής των δολοφονιών στη Marfin καταγγέλει ένσταση σε πορεία Πακιστανών λάθρο στον Ασπρόπυργο

Ένταση επικράτησε στην περιοχή του Ασπροπύργου, όπου πραγματοποιήθηκε διαδήλωση και πορεία από την Ένωση Μεταναστών Εργατών, την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος "Η Ενότητα" και την ΚΕΕΡΦΑ.


Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συντονιστής της ΚΕΡΦΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου (στη φώτο οργανώνει τον όχλο που εμπόδιζε την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Marfin το 2010), «είχε μαζευτεί από νωρίς μια ομάδα φασιστών, σαν αντισυγκέντρωση, η οποία προκαλούσε συνεχώς».

Η κινητοποίηση διοργανώθηκε ως απάντηση για τις δεκάδες επιθέσεις, που έχουν δεχθεί μετανάστες εργάτες στην Γκορυτσά του Ασπροπύργου από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα, όπως καταγγέλλουν. Επίσης, όπως αναφέρουν, έχουν απειληθεί οι εργοδότες, που τους απασχολούν και έχουν υπερασπιστεί τους μετανάστες απέναντι στους δράστες.
Ο οργανωτής των δολοφονιών στη Marfin καταγγέλει ένσταση σε πορεία Πακιστανών λάθρο στον Ασπρόπυργο Ο οργανωτής των δολοφονιών στη Marfin καταγγέλει ένσταση σε πορεία Πακιστανών λάθρο στον Ασπρόπυργο Reviewed by Dexi Extrem on 23:59 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: