12 Μαΐου 2017

Ο Μακρόν φοράει δυο βέρες και οι φήμες οργιάζουν [pics]

Στο μικροσκόπιο των γαλλικών ΜΜΕ έχει μπει ο νέος Πρόεδρος της χώρας Εμανουέλ Μακρόν. Έτσι, τις τελευταίες ώρες επικρατεί φρενίτιδα με τα... χέρια του. Και αυτό γιατι ο Μακρόν φοράει δυο βέρες και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί...

Όπως καταλαβαίνετε, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν και τα σενάρια για το τι συμβαίνει στα χέρια του Μακρόν πήραν φωτιά. Πολλοί, λοιπόν, ήταν αυτοί οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο λόγος που φοράει μία βέρα σε κάθε χέρι είναι επειδή έχει... "διπλή" ζωή. Δηλαδή, ο Μακρόν διατηρεί διατηρεί δεύτερη σχέση (νύξεις για ομοφυλοφιλία) ενώ είναι παντρεμένος με την Μπριζίτ Τρονιέ.



Άλλοι υποστήριξαν πως το κάνει για να εκφράσει με αυτον τον τρόπο τις πολιτικές του απόψεις,ότι δηλαδή δεν είναι ούτε Αριστερός αλλά ούτε Δεξιός. Όλα αυτά κατάφερε να τα "ανατρέψει" ο ίδιος, όταν ένας δημοσιογράφος ονόματι Louis Morin, αποφάσισε να τον ρωτήσει "Κύριε Μακρόν, φαίνεται ότι έχετε δύο βέρες, μία στο αριστερό και μία στο δεξί χέρι" του είπε.



Ο Μακρόν αιφνιδιάστηκε, είπε αρχικά ένα: "Μα, τι λέτε τώρα;", αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα απάντησε χαμογελώντας, ενώ η Μπριζίτ ήταν όπως πάντα δίπλα του. "Και οι δύο είναι με την ίδια γυναίκα".