19 Μαΐου 2017

ΞΥΔΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Οσο και να τα καίτε, εμείς θα τα ξαναφτιάχνουμε! [pics]

Τα μπάχαλα της χθεσινής ημέρας με τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς που κάποιοι τα βαφτίζουν επανάσταση και αντίσταση, έκαναν πάλι τον γύρο του κόσμου. Θα μου πείτε αυτό με τον γύρο του κόσμου είναι λίγο κλισέ και ποιόν νοιάζει. Και μπορεί να έχετε δίκιο.


Όμως, ας κάτσει λίγο κάποιος να σκεφτεί λίγο τι άλλαξε χθες με τις "επαναστατικές" πράξεις εκείνων που με τις κουκούλες και τις μολότοφ στα χέρια έκαψαν τα φυλάκια των ευζώνων και βανδάλισαν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Ένα μεγάλο τίποτα.


Αυτοί που - ουδείς γνωρίζει ποιούς εξυπηρετούν - σπέρντοντας την καταστροφή και αμαυρώνοντας συγκεντρώσεις και μεγάλες πορείες πρέπει κάποια στιγμή να απομονωθούν. Η αλήθεια είναι ότι η πρακτική μας έχει δείξει ότι μόνο το ΚΚΕ απομονώνει αυτά τα στοιχεία. Κάνει τις μεγαλύτερες, τις πιο δυναμικές αλλά και ειρηνικές πορείες.

Εκείνοι που εκπροσωπούν τις όποιες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες πρέπει να δουν από την αρχή κάποια πράγματα και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, όπως και οι αρχές που είναι υπεύθυνες για την τήρηση του νόμου. Η αστυνομία και η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όχι μόνο σήμερα αλλά διαχρονικά έχει τεράστιες ευθύνες.

Γιατί δεν ξεχνάμε τις εικόνες ξύλου και κατάχρησης εξουσίας σε ανυπεράσπιστους διαδηλωτές και ηλικιωμένους και τις εικόνες ανοχής σε εκείνους που πυροβολούν σε ευθεία βολή με τις φωτοβολίδες αλλά και εκείνους που καίνε και σπάνε.

Πάντως, να ξέρουν και οι μεν και οι δε ότι όσο και να τα καίνε ή να ανέχονται εκείνους που τα καίνε, εμείς θα τα ξαναφτιάχνουμε.