Ω ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ! ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ Super League: Δεν πήρε άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα ο Ηρακλής

Δύσκολες στιγμές για τον Ηρακλή.

Προς επιβεβαίωση των φόβων που υπήρχαν, ο «Γηραιός» δεν έλαβε άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα, παρότι αγωνιστικά κέρδισε την παραμονή του στην Super League.


Ο φάκελος του Ηρακλή κρίθηκε ανεπαρκής και όπως και η Βέροια (που δεν κατέθεσε καν φάκελο) δεν αδειοδοτήθηκε.

Εφόσον λοιπόν το ίδιο συμβεί και στη δευτεροβάθμια επιτροπή (κάτι που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό βάσει των εκκρεμοτήτων που έχει η ΠΑΕ Ηρακλής) μένει να φανεί ποια ομάδα θα συμπληρώσει το παζλ της νέας χρονιάς στην Super League. Είτε η 3η ομάδα από την Β' εθνική (ανεβαίνουν δύο απευθείας με Απόλλων Σμύρνης-Λαμία να είναι γκραν φαβορί) με τον Αρη να περιμένει το πράσινο φως από τις Αρχές, είτε η προτελευταία ομάδα της Super League, δηλαδή ο Λεβαδειακός. Θυμίζεται εξάλλου ότι οι Βοιωτοί έσπευσαν νωρίτερα να ανακοινώσουν τη δική τους αδειοδότηση, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι αυτή εξασφαλίστηκε μέσα σε δέκα λεπτά.
Ω ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ! ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ Super League: Δεν πήρε άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα ο Ηρακλής Ω ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ! ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ Super League: Δεν πήρε άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα ο Ηρακλής Reviewed by Dexi Extrem on 01:10 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: