17 Μαΐου 2017

Survivor 2017: Ελλάδα - Τουρκία! Αυτοί είναι οι αντίπαλοι [pics, vid]

Μετά από τρεις μήνες στο Survivor και αλεπάλληλες μάχες ανάμεσα σε διάσημους και μαχητές στα αγωνίσματα, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους survivors από την Τουρκία.

Ο Acun Ilıcalı ανακοίνωσε στο Συμβούλιο του Νησιού στους παίκτες από το τουρκικό Survivor πως θα αντιμετωπίσουν την ελληνική ομάδα την Πέμπτη. Μπορεί να μην αποκάλυψε το έπαθλο των νικητών, αλλά σίγουρα θα ανάψουν τα αίματα στον αγωνιστικό στίβο.


Διάσημοι και μαχητές από το ελληνικό και το τουρκικό Survivor θα τα δώσουν όλα στο αγώνισμα για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο. Αυτοί είναι οι αντίπαλοι από την Τουρκία που θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να κλέψουν τη νίκη από τους Έλληνες αντιπάλους τους.












Αυτό βέβαια το ντέρμπι Ελλάδας - Τουρκίας μας θυμίζει το κόνσεπτ του Survivor Ελλάδα - Τουρκία που είχε προβληθεί 2006-2007 με παρουσιαστές τον Τούρκο παραγωγό και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Τη νίκη τότε είχε πάρει ο Τούρκος Ντεριά Ντουρμουσλάν που πέθανε το 2011 με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που αγόρασε με το έπαθλο του Survivor.


Πηγή: NTV