09 Μαΐου 2017

Survivor: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση-ΒΙΝΤΕΟ

Ποιοι κέρδισαν την ατομική ασυλία. Πόσες ψήφους πήρε κάθε προτεινόμενος προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.

Ανατρεπτικό το επεισόδιο του Survivor. Το αγώνισμα δεν βοήθησε την ομάδα των...
Διασήμων που δυσκολεύτηκαν στις κούρσες, αλλά και στον περίεργο στόχο. Οι Μαχητές αποδείχθηκαν καλύτεροι και με μεγάλη διαφορά, ολοκληρώνοντας τελικά το παιχνίδι με 10 – 3 και κερδίζοντας την ασυλία με νίκη του Κωνσταντίνου Βασάλου έναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο.



Οι Διάσημοι οδηγήθηκαν στην συνέχεια στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε για πρώτη φορά το κολιέ, μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη που έχει βρεθεί και στο παρελθόν σε αυτή τη θέση.

Η ομάδα των Διασήμων βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσει ώστε να θέσει στη διάθεση του κοινού παίκτες προς αποχώρηση. Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας υποψήφιοι βρέθηκαν οι η Λάουρα και ο Μπο με 3 ψήφους ο καθένας.

Συγκεκριμένα οι ψήφοι:

Μπο – Λάουρα

Λάουρα – Μπο

Ευρυδίκη – Μπο

Αγγελόπουλος – Λάουρα

Οι ψήφοι του Γιώργου Χρανιώτη και του Κώστα Κοκκινάκη δεν φάνηκαν στην κάμερα. Με δεδομένο ότι η Λάουρα εξέφρασε ανοιχτά πως νιώθει πιο κοντά της τον Κώστα Κοκκινάκη και την Ευρυδίκη, η λογική λέει πως και ο Κώστας Κοκκινάκης έδωσε την ψήφο του στον Μπο και ότι ο Γιώργος Χρανιώτης ψήφισε την Λάουρα.

Βάσει του αριθμού των παικτών που έχουν απομείνει και με δεδομένο ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης είχαν ασυλία. Αυτόματα και ο Κώστας Κοκκινάκης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τυπικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε την ψήφο του στον Κώστα Κοκκινάκη και ο Γιώργος Χρανιώτης στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Συγκεκριμένα οι ψήφοι:

Μπο – Λάουρα

Λάουρα – Μπο

Ευρυδίκη – Μπο

Αγγελόπουλος – Λάουρα

Έτσι, αυτή την εβδομάδα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Κοκκινάκης, η Λάουρα Νάργες, ο Μπο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Survivor