Αγώνας επάθλου στο Survivor μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων -Τι ανακοίνωσε ο Τούρκος καναλάρχης [βίντεο]

Για έναν αγώνα επάθλου μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών του Survivor κάνουν λόγο τα τουρκικά μέσα, με τους Τούρκους να έχουν ήδη ενημερωθεί γι΄αυτό.


Σύμφωνα με το τούρκικο μέσο ntv.com.tr, το οποίο περιγράφει αναλυτικά την πορεία των παικτών στο Τουρκικό Survivor, ο παρουσιαστής τους, Αντζούν Ιλίτζαλι ( ο οποίος είχε παρουσιάσει και το ελληνικό Survivor για λίγο), ανακοίνωσε στους συμμετέχοντες πως η τουρκική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ελληνική σε έναν αγώνα επάθλου.

«Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για ένα ωραίο δώρο», είπε ο ίδιος.

Να σημειωθεί, πως οι Τούρκοι παίχτες του Survivor μένουν μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την ελληνική αποστολή, ενώ το παιχνίδι παίζεται στην Τουρκία για 11η συνεχή σεζόν.

Ο Αντζούν Ιλίτζαλι δεν αποκάλυψε ποιο ακριβώς θα είναι το έπαθλο ή που θα διαγωνιστούν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι Έλληνες παίχτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αγώνας επάθλου στο Survivor μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων -Τι ανακοίνωσε ο Τούρκος καναλάρχης [βίντεο] Αγώνας επάθλου στο Survivor μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων -Τι ανακοίνωσε ο Τούρκος καναλάρχης [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 12:48 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: