19 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνοτουρκικό Survivor: Κέρδισαν οι Τούρκοι το πρώτο ματς-Τι είπε ο Τούρκος παρουσιαστής για τον Σπαλιάρα

Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες θα κερδίσει το έπαθλο, διακοπές στην Αλικαρνασσό για τους Έλληνες και στην Μύκονο για τους Τούρκους

Με ήττα για τους Έλληνες και σκορ 10-7, έληξε το πρώτο ελληνοτουρκικό ματς στο Survivor.


Αν και η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα στον αγώνα (1-6), κατάφερε να προσεγγίσει στο σκορ και να πιστέψει πως μπορούσε να το καταφέρει. Στο τελευταίο ματς η Ευρυδίκη είχε την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο τη διαφορά, έχασε όμως από την αντίπαλό της, καθώς δεν μπόρεσε να ευστοχήσει στον τελικό στόχο.

Το έπαθλο όμως δεν κρίθηκε ακόμα καθώς τις διακοπές είτε στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ) για τους Έλληνες, είτε στη Μύκονο για τους Τούρκους, θα τις κερδίσει όποια ομάδα κάνει πρώτη δύο νίκες. Εν τω μεταξύ πάντως, αμέσως μετά το αγωνιστικό διήμερο, οι παίκτες και των δύο ομάδων θα απολαύσουν ένα λουκούλειο γεύμα με φαγητά που έχουν την τιμητική τους και στις δύο χώρες, όπως το ιμάμ μπαϊλντί, οι κεφτέδες και φυσικά ο μπακλαβάς.

Η τουρκική ομάδα πάντως εμφανίστηκε πολύ δυνατή, με πολύ καλούς παίκτες, τόσο όσον αφορά στις αθλητικές επιδόσεις, όσο και στην ευστοχία.





Τι είπε ο Τούρκος παρουσιαστής για τον Σπαλιάρα και η επική απάντηση του Γιάννη

Για τη δημοφιλία που απολαμβάνει από το γυναικείο κοινό ο Γιάννης Σπαλιάρας, μίλησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Τους παίκτες των δύο ομάδων του Survivor σύστησε στην έναρξη του αγώνα ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες του παιχνιδιού ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Οταν έφτασε στον Γιάννη Σπαλιάρα, αποφάσισε να πει και δυο κουνέντες παραπάνω. Έτσι, ο Γιάννης Σπαλιάρας έγινε ο …Έλληνας Καζανόβας για την Τουρκία.

«Από την άλλη ο Σπαλιάρας είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα. Είναι ο Έλληνας Καζανόβας. Σπαλιάρα δίνω πληροφορίες για σένα. Πρέπει να σε παρουσιάσω στους φίλους μου. Θες να πεις κάτι Σπαλιάρα;» είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αφού ευχαρίστησε τον Τούρκο παραγωγό, χαμογέλασε,  απευθύνθηκε αποκλειστικά στο γυναικείο κοινό και περιορίσθηκε να χαιρετίσει μόνο τα κορίτσια των Τούρκων. «Χαιρετώ τα κορίτσια», απάντησε ο κ.«4.000», προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών του.