18 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Νίκη για τους Μαχητές-Με εντυπωσιακό ποσοστό έμεινε ο Σπαλιάρας στο παιχνίδι

Σε ένα ιδιαίτερο αγώνισμα κλήθηκαν να αγωνιστούν οι παίκτες του Survivor στο τελευταίο επεισόδιο, με τους Μαχητές να παίρνουν τελικά τη νίκη με σκορ 10-5.


Ενα αγώνισμα που ξεκίνησε ως ντέρμπι, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε εύκολη νίκη για τους Μαχητές, ήταν το κύριο μενού του τελευταίου επεισοδίου στο Survivor.

Οι Διάσημοι έδειξαν να δυσκολεύονται αρκετά με τα βαριά κορμιά των περισσότερων παικτών τους, αφού έπρεπε ανά δυάδες να περνούν πάνω μια δοκό και στη συνέχεια να σημαδεύουν με τους κρίκους.

Η νίκη ήρθε τελικά για τους Μαχητές μετά από αρκετές... πτώσεις και το έπαθλο επικοινωνίας έφερε στιγμές συγκίνησης στους περισσότερους παίκτες της ομάδας.


Η συνέχεια ανήκε στο συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου οι τρεις προτεινόμενοι για αποχώρηση, Σπαλιάρας, Ελισάβετ και Σάρα, περίμεναν με αγωνία να ακούσουν από τον Σάκη Τανιμανίδη το όνομα του παίκτη που αποχωρεί.

Πριν από αυτό, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα ακολουθήσει αγώνισμα με τους καλύτερους παίκτες του τουρκικού Survivor.


Μετά τον ενθουσιασμό, πάντως, ήρθε η δύσκολη στιγμή της αποχώρησης ενός ακόμη παίκτη. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.


Δεν φαντάζεστε τι ποσοστό πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην ψηφοφορία!

Με τι ποσοστό αποχώρησε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και πόσο πήρε η Σάρα Εσκενάζυ;
Εκτός Survivor βρίσκεται από χθες το βράδυ η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, η οποία πήρε τις λιγότερες ψήφους σε σχέση με τους Γιάννη Σπαλιάρα και Σάρα Εσκενάζυ.

Στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” παρουσίασαν σήμερα το πρωί τα ποσοστά που πήραν οι τρεις παίκτες στην ψηφοφορία, τα οποία κρίνονται εντυπωσιακά, αλλά και φυσιολογικά.

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου έλαβε το 17% των ψήφων και τέθηκε εκτός παιχνιδιού. Η Σάρα Εσκενάζυ πήρε 31%, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας …μονοπώλησε το ενδιαφέρον για παραμονή με το 52%.

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν για το Survivor στον αέρα της εκπομπής…