10 Ιουνίου 2017

ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ! Γυφτοπούλα 11 χρόνων έκλεβε πορτοφόλια στην Πάτρα

Η 11χρονη μαζί με μία 15χρονη ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας που άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας, η οποία καλούσε σε βοήθεια επειδή είχαν κλέψει από την τσάντα της το πορτοφόλι της που είχε μέσα 40 ευρώ


«Πορτοφολού»… εξ απαλών ονύχων ήταν μια ανήλικη τσιγγανοπούλα μόλις 11 χρόνων η οποία συνελήφθη στον χώρο μιας λαϊκής αγοράς στην Πάτρα μαζί με μια επίσης ανήλικη, αλλά κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη συνεργό της!

Η 11χρονη και η 15χρονη ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας που άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας, η οποία καλούσε σε βοήθεια επειδή είχαν κλέψει από την τσάντα της το πορτοφόλι της που είχε μέσα 40 ευρώ. Οι δυο ανήλικες προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή και για την πλημμελή εποπτεία τους σε βάρος των γονέων τους που αναζητούνται.

Και ανήλικα αγοράκια με έφεση στην παρανομία δρούσαν στην Πάτρα, όπου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τη στιγμή που παραβίαζαν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας φθορές στην πόρτα του συνοδηγού και άρπαζαν προσωπικά του έγγραφα του ιδιοκτήτη του!

Οι τρεις πιτσιρικάδες, που είναι ηλικίας μόλις 12, 13 και 13 χρόνων, αφέθηκαν ελεύθεροι από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, αλλά σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.