22 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Παντρεύτηκε ο γιος του Νύκταρη... με 13 κουμπάρους-Ασλανίδη, Βέρτης ανάμεσά τους-Βάφτισε και το γιό του... με άλλους 13 νονούς

Ο Νύκταρης είναι γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου, παλιότερα στα Χανιά και πέρσι στον Άρη... είναι αυτός που πλακώνει στις σφαλιάρες τον Κούγια όποτε τον πετυχαίνει

Ενας όχι και τόσο συνηθισμένος γάμος συνέβη στην Κρήτη, αφού το ζευγάρι επέλεξε να έχει 13 κουμπάρους αλλά και ισάριθμους νονούς προκειμένου να βαπτίσουν το παιδί τους.

Πρόκειται για τον γάμο του ποδοσφαιριστή Νικομανώλη Νύκταρη ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αλεξάνδρα και βάπτισαν στη συνέχεια το παιδί τους.



Οι τελετές πραγματοποιήθηκαν σε πολύ μεγάλο χώρο, έτσι ώστε να καταφέρουν να χωρέσουν οι τόσοι πολλοί προσκεκλημένοι ενώ το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε πολύ γνωστό κέντρο δεξιώσεων του νησιού.



Μεταξύ των νονών διακρίνονται οι Νίκος Βέρτης, Μελίνα Ασλανίδου και Ράνια Κωστάκη ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόνταν αν τα δύο αυτά μυστήρια θα πρέπει να κατέχουν στο εξής το ρεκόρ Γκίνες για το πλήθος των αναδόχων και των κουμπάρων.


















Πηγή: flashnews.gr