13 Ιουνίου 2017

Μαρτύριο: 14χρονη Βρετανίδα βιάστηκε από 60χρονο και κακοποιήθηκε από τον αστυνομικό που την υιοθέτησε!

Η μητέρα της έχει πρόβλημα ναρκωτικών και την άφησε στη φροντίδα ενός 60χρονου ο οποίος τη βίασε - Μετά η πολιτεία όρισε ως ανάδοχο έναν αστυνομικό ο οποίος την κακοποίησε αρκετές φορές πριν παραδεχτεί την ενοχή του


Μία 14χρονη βιάστηκε επανειλημμένα από ένα 60χρονο bodybuilder, αλλά το μαρτύριό της δεν τελείωσε εκεί, καθώς στη συνέχεια, κακοποιήθηκε από έναν υπαξιωματικό της μητροπολιτικής αστυνομίας, που υποτίθεται ότι την έσωσε, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο. Η έφηβη είχε μείνει στο έλεος των ορέξεων «ακατάλληλων ανδρών», από την τοξικομανή μητέρα της και είναι πλέον τόσο συναισθηματικά κατεστραμμένη, που αυτοτραυματίζει τον εαυτό της, αρκετά συχνά, ανέφεραν μάρτυρες στο Manchester Crown Court.

Είχε σταλεί πάνω από 300 μίλια μακριά στο Λονδίνο για να ζήσει με τη σύζυγό ενός αστυνομικού, έτσι ώστε αυτή να είναι ασφαλής. Αλλά ο έφηβος ενεπλάκη μετά από πίεση του αστυνομικού, σε «παράνομη σεξουαλική σχέση» μαζί του. Δύο φορές έμειναν σε ένα ξενοδοχείο μαζί και ο αξιωματικός συνελήφθη, αφότου η κοπέλα βρέθηκε να κρύβεται σε ένα κλιμακοστάσιο κοντά στο διαμέρισμά του. Άσεμνες φωτογραφίες της βρέθηκαν επίσης στο κινητό τηλέφωνο του αστυνομικού.

Εισαγγελείς αναφέρουν ότι το κορίτσι, που τώρα είναι 16, τακτικά βλάπτει τον εαυτό της, πάσχει από μετατραυματικό στρες και έχει επανειλημμένα επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Οι λεπτομέρειες της σχέσης ήρθαν στην επιφάνεια καθώς ο γυμναστής Andrew Timblin, 60 ετών, φυλακίστηκε για 21 χρόνια αφού κρίθηκε ένοχος για το βιασμό του θύματος, αλλά και μιας άλλης έφηβης, ηλικίας 17 ετών, σε άσχετη υπόθεση. Η 40χρονη μητέρα του κοριτσιού, η οποία έχει πέντε άλλα παιδιά, άκουσε να της απαγγέλλεται ποινή εννέα μηνών με αναστολή ενός έτους. Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι 30άρης, φυλακίστηκε για επτά χρόνια.

Το κορίτσι είχε ζήσει σε ένα σταθερό οικογενειακό περιβάλλον στο Lancashire με τον πατέρα της και τα δύο αδέλφια μετά την απομάκρυνση από τη φροντίδα της μητέρας της το 2004 λόγω του τρόπου ζωής της.

Η μητέρα, η οποία δεν μπορεί να ονομαστεί για νομικούς λόγους, έχασε την επαφή με την κόρη της, αλλά το 2014 επικοινώνησε μαζί της μέσω Facebook και ψευδώς ισχυρίστηκε ο πατέρας του κοριτσιού δεν ήταν ο πραγματικός μπαμπά της. Θέλοντας να μάθει πήρε τα περισσευούμενα ρούχα της κόρης της και τα πούλησε πριν την αφήσει μόνη της με ηλικιωμένους άνδρες, ενώ πήγε να πάρει ναρκωτικά.

Η κοπέλα χανόταν τακτικά και μια φορά βρέθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με έναν άνδρα ηλικίας 33 ετών. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, πήγε πίσω στη μητέρα της και τελικά γνωρίστηκε από τη μητέρα της με τον Timblin, με τον οποίο και την άφησε, παρά το ότι, αυτός είχε τη φήμη του σκληρού και βίαιου και παρά τα δάκρυα της μικρής να μην την αφήσει μαζί του. Το κορίτσι βιάστηκε από τον Timblin, όταν προσφέρθηκε να παρακολουθήσετε μια ταινία μαζί της. Της επιτέθηκε και πάλι σε μια άλλες ευκαιρίες, που του παρουσιάστηκαν κατά καιρούς.

Η αστυνομία κλήθηκε όταν είπε στο μεγαλύτερο αδελφό της για τους βιασμούς και τον παρακάλεσε να έρθει σπίτι και αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε τον πατέρα τους. Τον Ιούλη του 2014 είχε οριστεί ως ανάδοχη οικογένεια της, ένας αστυνομικός και η σύζυγός του, αλλά απομακρύνθηκε τον επόμενο Δεκέμβριο, όταν ο ίδιος ο αξιωματικός πήγε στην αστυνομία και παραδέχθηκε ότι είχε σχέση μαζί της.

Οι αστυνομικοί αρχικά δεν άσκησαν καμία δίωξη, καθώς η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους, αλλά η αλήθεια προέκυψε τον Ιανουάριο 2015. Όταν αναφέρθηκε ότι είχε χαθεί από το σπίτι της γιαγιάς της. Αυτό που προέκυψε ήταν ότι ο αξιωματικός είχε μείνει στο ξενοδοχείο στο Stockport πριν γυρίσει πίσω στο διαμέρισμά του στο Essex. Αργότερα ομολόγησε την ενοχή του σε σεξουαλική δραστηριότητα με απαγωγή παιδιού.

Ο δικαστής Jeffery Lewis είπε ότι η κοπέλα είχε επηρεαστεί «σημαντικά» και είπε στον Timblin: «Πρόδωσες την αθωότητα της παιδικής ηλικίας της για τη σεξουαλική σου ικανοποίηση. Κακοποιήθηκε από εσένα σε πολύ νεότερη ηλικία σε μια περίοδο μετάβασης από την παιδική στην γυναικεία φύση, με όλες τις συναισθηματικές και σωματικές αλλαγές που συνεπάγονται. Είναι μια πολύ νεαρή γυναίκα με τη ζωή της μπροστά της. Ελπίζω ότι θα είναι σε θέση να ξεπεράσει τις επιπτώσεις και να βρει τη σωστή θέση της στον κόσμο και να προχωρήσει».

Πέτρος Κράνιας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ