13 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Η πιο πλούσια μαύρη γυναίκα στον κόσμο πάντρεψε τον γιο της και ξόδεψε πάνω από 8 εκατ. δολάρια!

Στο Ανάκτορο Μπλενχάιμ, στη Βρετανία, εκεί που γεννήθηκε ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, έγινε ο παραμυθένιος γάμος ενός από τους τέσσερις γιους της 66χρονης Φολορούνσο Αλακίγια, της πλουσιότερης μαύρης γυναίκας του κόσμου
Η «βαρόνη» του πετρελαίου Φολορούνσο Αλακίγια, που κατάγεται από τη Νιγηρία και η περιουσία της ανέρχεται σε 2,1 δισ. δολάρια, γεγονός που την έχει ανακηρύξει την πλουσιότερη μαύρη γυναίκα στον πλανήτη, πάντρεψε την Κυριακή στη Βρετανία τον έναν από τους τέσσερις γιους της.

Ο παραμυθένιος γάμος, που σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ίσως είναι ο πιο πλούσιος γάμος που έχει γίνει ποτέ, τελέστηκε στο Ανάκτορο Μπλενχάιμ, στο Γούντστοκ του Οξφορντσάιρ, μια αρχοντική κατοικία στην οποία γεννήθηκε το 1874 ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.


Ο γαμπρός Φολαρίν Αλακίγια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Ιρανή καλλονή και πρώην μοντέλο, Ναζανίν Τζαφαριάν, η οποία έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Μηχανική στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και ο γάμος εκτιμάται πως κόστισε περισσότερο από 8,3 εκατ. δολάρια. Η εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα είχε ύψος πάνω από 3 μέτρα, ο χώρος διακοσμήθηκε με λευκές ορχιδέες και ένα εκατομμύριο λευκά τριαντάφυλλα από τον διακοσμητή της οικογένειας Καρντάσιαν, Τζεφ Λίθαμ, που ταξίδεψε από τις ΗΠΑ στη Βρετανία μαζί με προσωπικό 30 ατόμων ειδικά για τον γάμο!


Ανάμεσα στους εκατοντάδες καλεσμένους ήταν συγγενείς της οικογένειας από τη Νιγηρία και μοντέλα, όπως το μοντέλο της Victoria’s Secret, Σανίνα Σάικ. Για τον γαμπρό αυτός είναι ο δεύτερος γάμος, αφού έχασε την πρώτη του σύζυγο από καρκίνο ενώ είναι ήδη πατέρας μιας κόρης.


Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Αμερικανού τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ εν μέσω εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων. Η αμοιβή του τραγουδιστή του «Blurred Lines» και του «Lost Without U» ανήλθε σε 190.000 δολάρια!