Θανάσιμος τραυματισμός ταυρομάχου στη νότια Γαλλία -Εχασε την ισορροπία του στην αρένα [βίντεο]

Θανάσιμος ήταν ο τραυματισμός ενός Ισπανού ταυρομάχου, που έχασε την ισορροπία του μέσα στην αρένα και τρυπήθηκε από τα κέρατα ενός ταύρου σε αγώνες στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Ο 36χρονος Ιβάν Φαντίνιο μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του, όπως μετέδωσε το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον του Βάσκου ματαντόρ.

Μάλιστα ο ταυρομάχος είχε καταλάβει πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του και έλεγε: «Βιαστείτε να με πάτε στο νοσοκομείο, πεθαίνω».Ο Φαντίνο σκόνταψε σε μια κάπα που χρησιμοποιείται για να αποσπάσει την προσοχή του ταύρου στον αγών στο Αιρ συρ λ’ Αντούρ με αποτέλεσμα το ζώο να τον καρφώσει στον κορμό.


O άτυχος Ισπανός ταυρομάχος Ιβάν Φαντίνιο (φωτογραφία: Wikipedia)

Είναι ο δεύτερος Ισπανός ταυρομάχος που χάνει τη ζωή του τον τελευταίο χρόνο μέσα σε αρένα. Τον περασμένο Ιούλιο ταύρος σκότωσε με τα κέρατά του τον ταυρομάχο Βίκτωρ Μπάριο μπροστά στους θεατές.


Αρκετοί άνθρωποι σκοτώνονται ή τραυματίζονται κάθε χρόνο στις θερινές ταυροδρομίες που γίνονται σε ισπανικές πόλεις.
Θανάσιμος τραυματισμός ταυρομάχου στη νότια Γαλλία -Εχασε την ισορροπία του στην αρένα [βίντεο] Θανάσιμος τραυματισμός ταυρομάχου στη νότια Γαλλία -Εχασε την ισορροπία του στην αρένα [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: