10 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Αποδοκιμασίες στον ελληνικό εθνικό ύμνο από τους Βόσνιους-Ισοπαλία η Εθνική μας

Μεγάλη ασέβεια από το κοινό της Ζένιτσα, που αποδοκίμασε έντονα τον ελληνικό εθνικό ύμνο πριν την έναρξη του ματς.


Οι Βόσνιοι κάλυψαν την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου με καταιγιστικές αποδοκιμασίες, κάτι που δείχνει και το κλίμα που επικρατεί στο «Μπίλινο Πόλιε» για τους Έλληνες διεθνείς.


Ισοπαλία από... χρυσάφι (0-0) η Ελλάδα στην Βοσνία

Μεγάλο αποτέλεσμα κατάφερε να πάρει απόψε η Ελλάδα στην Ζένιτσα!

Η Εθνική έφυγε με το πολύτιμο 0-0 από την έδρα της Βοσνίας και έχει... αγκαλιά την 2η θέση του ομίλου, ενώ παραμένει αήττητη και έφτασε τους 12 βαθμούς με την Βοσνία να ακολουθεί 3η με 11.

Κορυφαίος ο Καρνέζης με σωτήριες επεμβάσεις σε μεγάλες φάσεις των Βόσνιων, τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μάνταλου στο 81' για το διπλό που θα έφερνε... πρόκριση από σήμερα.


Με συνταγή «Βρυξελλών» η Εθνική μας ομάδα κατάφερε μετά το Βέλγιο να αποσπάσει ισοπαλία και στη Ζένιτσα φεύγοντας με το πολύτιμο Χ που διατηρεί τη σημερινή της αντίπαλο από κάτω στη βαθμολογία και της αφήνει ορθάνοιχτο τον δρόμο για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Βοσνία είχε να μην σκοράρει σε εντός έδρας αγώνα της από το Σεπτέμβριο του 2013.

Το Βέλγιο πέρασε εύκολα από το Ταλίν (0-2 την Εσθονία) και πήρε σαφές προβάδισμα στον όμιλο της Εθνικής μας, ενώ ένα γκολ του Σωτηρίου στο τέλος έσωσε την Κύπρο από το κάζο (1-2 στο Γιβραλτάρ).

ΒΟΣΝΙΑ (Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Μπίτσακσιτς, Σούνιτς (Ντούμιτς 68'), Ζουκάνοβιτς, Βίτσκα, Πιάνιτς, Γιάγιαλο, Λούλιτς (Κόντρο 21') - (Μπέσιτς 77'), Ιμπίσεβιτς, Τζέκο.

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Ζέκα, Φορτούνης, Μάνταλος (Κουρμπέλης 91'), Μπακασέτας (Δώνης 50'), Μήτρογλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βέλγιο 16 (24-2)

2. Ελλάδα 12 (10-3)

3. Βοσνία 11 (13-5)

4. Κύπρος 7 (5-9)

5. Εσθονία 4 (5-17)

6. Γιβραλτάρ 0 (3-24)

- οι πρώτοι των ομίλων προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ 2018, οι 8 καλύτεροι δεύτεροι μετά από κλήρωση θα παίξουν μπαράζ (4 ζευγάρια σε ματς μέσα-έξω) και οι 4 νικητές θα προκριθούν στα τελικά της Ρωσίας

- σε ισοβαθμία μετρά η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση και μετά τα μεταξύ τους ματς