15 Ιουνίου 2017

ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ! Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

[Μόνο ο πιο ηλίθιος λαός στον κόσμο δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι οι πορείες και οι συγκεντρώσεις δεν συγκινούν τους κυβερνόντες... ειδικά αυτές των 50 ατόμων... μόνο προβλήματα στους συμπολίτες δημιουργούν αλλά ο πιο έξυπνος λαός του κόσμου είναι και ο πιο "γαϊδούρης" λαός του κόσμου]

Εκτός από τις συγκεντρώσεις ενόψει της τριμερούς συνάντησης των ηγετών Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου, από νωρίς το πρωί είναι σε εξέλιξη και άλλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.


Αρχικά, από τις  09:00, έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μέλη του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλών Εργαζομένων πραγματοποιούν συγκέντρωση αλληλεγγύης.

Στις 10:30 εμποροϋπάλληλοι θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης,  ζητώντας διασφάλιση των θέσεων εργασίας στον Βασίλαγα.

Στις 11:00, μέλη του Συλλόγου Έκτακτων Αρχαιολόγων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας  έξω από το κτίριο της Επιθεώρησης Εργασίας, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, αλλά και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Ενώ το απόγευμα θα εξελιχθούν δυο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αφορμή την συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα με τον τον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη και τον Ισραηλινό Πρωθυπουργού Νετανιάχου.