16 Ιουνίου 2017

Πανηγυρίζει ο Παππάς μαζί με τον περιπτερά: Έχουμε απολύτως ξεκάθαρη διατύπωση για το χρέος - ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ σκληρές οι ερωτήσεις του περιπτερά!

"Ένα καθοριστικό σημείο της χθεσινής απόφασης είναι η τελευταία παράγραφος η οποία λέει ότι το Εurogroup με τα χρηματοδοτικά του εργαλεία θα εγγυηθεί την έξοδο της χώρας στις αγορές" σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

"Νομίζω ότι είναι μια παράγραφος η οποία ακριβώς σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας στην οποία περάσαμε" πρόσθεσε ο κ. Παππάς μιλώντας στον ΑΝΤ1.

"Το πιο κρίσιμο είναι ότι έχει αντιστραφεί η οικονομική λογική του προγράμματος. Πλέον ο στόχος εξυπηρέτησης του χρέους κάμπτεται και υπόκειται στον στόχο της οικονομικής ανάπτυξης" τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

"Δεκαπέντε μέρες μετά έχουμε ένα πάρα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που μας σερβίρανε και που ανεύθυνα η αξιωματική αντιπολίτευση μας ζητούσε να αποδεχτούμε. Πλέον έχουμε απολύτως ξεκάθαρη διατύπωση για το χρέος", υπογράμμισε ο κ. Παππάς, ενώ πρόσθεσε πως "η απόφαση κάνει ρητή αναφορά στην ίδρυση αναπτυξιακής τράπεζας".

Σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Γερμανού ΥΠΟΙΚ στις οποίες αναφέρει "να μην δίνουμε την ψευδαίσθηση στους Έλληνες πως όλα έχουν τελειώσει" ο Νίκος Παππάς διεμήνυσε ότι ο κ. Σόιμπλε μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις οι οποίες διαψεύδονται από την πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1: