13 Ιουνίου 2017

Βίντεο: Την έκαναν τσακωτή τα πεθερικά της με τον εραστή... κάτω από το κρεβάτι

Την απόφασή της να υποκύψει στα... κλισέ και να κρύψει τον εραστή κάτω από το κρεβάτι πλήρωσε ακριβά μια Κολομβιανή, όταν ξαφνικά έκαναν ντου στο «σπίτι της αμαρτίας» τα πεθερικά της μαζί με την κουνιάδα της και την έκαναν τσακωτή επ' αυτοφώρω.


Η άπιστη γυναίκα, γνωστή μόνο ως «Μάιρα», είχε καλέσει τον παράνομο δεσμό της στο σπίτι την ώρα που έλειπε ο άνδρας της για να απολαύσουν μερικές ώρες παθιασμένου σεξ. Αυτό ωστόσο που δεν υπολόγισε ήταν η μάνα του επίσημου καλού της, η οποία είχε «ψυλλιαστεί» τι συνέβαινε και της είχε στήσει ενέδρα με τον άνδρα της και την κόρη της.

Στο βίντεο που κατέγραψε η πεθερά της μοιχαλίδας και το οποίο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου στα social media, η νευρική Μάιρα εμφανίζεται αρχικά να ανοίγει την πόρτα και να ρωτά τους συγγενείς του άνδρα της με αμυντικό ύφος τι γυρεύουν στο σπίτι της και γιατί δεν τηλεφώνησαν πριν την επίσκεψη.

Απαξιώντας να της απαντήσει, η πεθερά της την σπρώχνει και μπαίνει στο σπίτι. Τραβώντας βίντεο με το κινητό της, αρχίζει να ψάχνει από δωμάτιο σε δωμάτιο φωνάζοντας: «Πού τον έχεις;». Φτάνοντας στην κρεβατοκάμαρα, η γυναίκα «σίφουνας» σπρώχνει το κρεβάτι στην μία πλευρά αποκαλύπτοντας κάτω τον... κρυμμένο εραστή.

Εκεί είναι που αγριεύουν για τα καλά τα πράγματα, αφού η πεθερά αρχίζει να καταχεριάζει τον παράνομο έρωτα της νύφης της, ενώ η κουνιάδα επιτίθεται στην καλή του που προσπαθεί να την υπερασπιστεί. Στην επική... μάχη που ακολουθεί βγαίνει φυσικά νικήτρια η πεθερά, που διώχνει την άπιστη νύφη της από το σπίτι, φωνάζοντας της να μην τολμήσει να ξαναγυρίσει.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral στην Κολομβία, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες views


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ