Συγγνώμη μέσω επιστολής ζήτησαν οι Βόσνιοι για τα επεισόδια στη Ζένιτσα

H ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας, με επιστολή της προς την ΕΠΟ, ζητά συγγνώμη για όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλο της Ρωσίας.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βοσνίας Ελβεντίν Μπέγκιτς, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, Ιωάννη Δρόσο, εξέφρασε την στενοχώρια του για όσα συνέβησαν εις βάρος των Ελλήνων φιλάθλων και παικτών στη Ζένιτσα, ζητώντας ταυτόχρονα συγγνώμη.

Αναλυτικά η επιστολή

«κ. ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΟΣΟ
Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Αγαπητοί φίλοι του αθλήματος,

Μετά από πολλές νύχτες αϋπνίας λόγω όλων των γεγονότων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων μας, σας αποστέλλουμε την ειλικρινέστερη συγγνώμη μας για όσα βιώσατε στο Στάδιο στη Ζένιτσα.

Πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε ότι το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες επιδίωκαν την επίτευξη ενός αποτελέσματος, διέγειρε τα πνεύματα στον αγωνιστικό χώρο, οδήγησε σε εντάσεις και επηρέασε σημαντικά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα.

Η Ποδοσφαιρική μας Ομοσπονδία κατέβαλε κάθε προσπάθεια ώστε εσείς, οι αξιότιμοι φιλοξενούμενοί μας και οι στενοί αθλητικοί φίλοι να αισθάνονται άνετα στη χώρα μας. Προβήκαμε σε πολλές δημόσιες ανακοινώσεις προς τους φιλάθλους μας όσον αφορά τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που έπρεπε να επιδείξουν και, σε συνεργασία με την ασφάλεια, δημιουργήσαμε τις βέλτιστες συνθήκες για τον αγώνα.

Το συμβάν που έλαβε χώρα μετά τον αγώνα, δεν ήταν δυνατό να ελεγχθεί. Στο δελτίο τύπου μας καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας. Το γεγονός ότι ο βοηθός προπονητής της ομάδας μας επιτέθηκε σε έναν από τους ποδοσφαιριστές σας, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε για μία ακόμα φορά να απολογηθούμε ειλικρινά προς εσάς, με την πίστη ότι αυτό το ατυχές συμβάν δεν θα διαταράξει τις πολυετείς φιλικές σχέσεις και το αθλητικό πνεύμα μεταξύ των δύο ομοσπονδιών μας.

Σας προσκαλούμε να συνεχίσουμε την μέχρι τώρα καλή μας σχέση, χτίζοντας σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο ομοσπονδιών, για το μέλλον της περιοχής μας και του κόσμου.

Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έλβεντιν Μπέγκιτς»
Συγγνώμη μέσω επιστολής ζήτησαν οι Βόσνιοι για τα επεισόδια στη Ζένιτσα Συγγνώμη μέσω επιστολής ζήτησαν οι Βόσνιοι για τα επεισόδια στη Ζένιτσα Reviewed by Dexi Extrem on 15:07 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: