27 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος! «Όλοι οι βλάκες και ψυχοπαθείς της χώρας έγιναν υπουργοί- Γελοίος τύπος ο Καμμένος»

[Που καταντήσαμε με τους καραγκιόζηδες κομμουνιστές που μας κυβερνάνε! Να προβάλλουμε τον Πάγκαλο του "άσε τη σημαία να την πάρει ο αέρας"... Αλλά όλοι οι ψεκασμένοι που μας κατηγορούν γι'αυτό μακάρι να μην τύχει σε κανα μπουχέσα Καμμένο τέτοια κρίση γιατί θα βάλει τα κλάμματα και θα τον ψάχνουν σε κανα υπόγειο... αν δεν την κοπανήσει απ' την Ελλάδα απ' τον τρόμο του

Πήρε φόρα και δεν σταμάτησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, που μίλησε, όπως κάθε εβδομάδα στην εκπομπή των Νότη Παπαδόπουλου και Μάκη Προβατά στο «Βήμα FM» και «βομβάρδισε» και πάλι κυβέρνηση και πρωθυπουργό.


Μεταξύ άλλων, ο Θ. Πάγκαλος είπε πως «πρέπει να φύγει αμέσως το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», υποστήριξε πως «όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί», ενώ έκανε λόγο για ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στον Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο τύπο», ενώ θυμήθηκε και τον Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την επιβολή capital controls, σχολιάζοντας: «Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος…».

Εξάλλου, ανέφερε πως θα ψηφίσει ΝΔ και ότι αυτή πρέπει το συντομότερο να κυβερνήσει.


https://thecaller.gr/parapolitika/pagkalos-vlakes-psixopathis-ipourgi/