14 Ιουνίου 2017

Άδωνις γελάει με το δούλεμα Σόιμπλε σε Τσίπρα και ρίχνει και μερικές φάπες στον Παππά

Τις ειρωνείες Σόιμπλε για τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κάρφωσε ότι παίρνει συνέχεια τη Μέρκελ και παρακαλάει, ενώ αυτή τον παραπέμπει στον Σόιμπλε, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter o Άδωνις Γεωργιάδης και όταν ο Νίκος Παππάς έκανε το λάθος να απαντήσει με Σαμαρά, έφαγε μερικές καρπαζιές κι εξαφανίστηκε.


«Ο Σόιμπλε πλέον έχει αρχίσει δημοσίως το δούλεμα του Αλέξη Τσίπρα και το λέω ευθαρσώς είναι ο Πρωθυπουργός μας -καλώς κακώς- και είναι αισχρό», έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.



Οι αναφορές του Αδωνι Γεωργιάδη έγιναν μετά τα όσα, ειρωνικά, δήλωσε δημοσίως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, αναφερόμενος στις κινήσεις του κ. Τσίπρα για παραπομπή του ελληνικού Ζητήματος στη Σύνοδο Κορυφής.

«Συνεχίζει να λέει συνεχώς αυτό. Και η καγκελάριος του απαντά ξανά και ξανά: Αλέξη, αυτό το θέμα είναι για τους υπουργούς οικονομικών». είπε ο Σόιμπλε.

Μάλιστα προχώρησε περισσότερο κάνοντας υπαινιγμούς και για τις σχέσεις Τσίπρα-Τσακαλώτου, λέγοντας: «Δεν έχει εμπιστοσύνη στον υπουργό Οικονομικών του για να επιτύχει ένα καλό αποτέλεσμα; Αυτό δεν αξίζει στον κ. Τσακαλώτο».

Η κόντρα με τον Παππά

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη, ο Νίκος Παππάς σχολίασε στο Twitter «Ο Σαμαράς μιλούσε με τεχνικά κλιμάκια στο Μαξίμου. Ο Τσίπρας μιλάει με την ομολογό του. Αυτό δεν αρέσει στον Σόιμπλε και στον Γεωργιάδη».

Η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ ήταν άμεση. «Ναι τα μάθαμε σήμερα από τον Σόιμπλε... πώς αισθάνεσαι αλήθεια που σας δουλεύει δημοσίως έτσι; Αλλά θα μου πεις αν είχατε τσίπα...», απάντησε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ ο κ. Παππάς πέρασε στην αντεπίθεση γράφοντας στον κ. Γεωργιάδη: «Σε παραδέχομαι. Τον θαυμάζεις, τον πιστεύεις, τον υπερασπίζεσαι. Τον καλείτε ανοικτά να μην υποχωρήσει. Η πολιτική οικογένεια πάνω απ'όλα».



Εκτός του Άδωνι ο Παππάς πρόσφερε γέλιο και σε πολλούς χρήστες του Twitter: