Έξαλλη η Πηγή Δεβετζή με εκπομπή που «παραμόρφωσε» το κορμί της

«Τι θέλουν να πετύχουν; Για δυσφήμηση; Γιατί αισθάνονται ωραία να μην δείχνουν το γυμνασμένο και το ωραίο»; Έγραψε μεταξύ άλλων η αθλήτρια

Την ενόχληση της εξέφρασε δημόσια η Πηγή Δεβετζή, γιατί όπως υποστηρίζει κάποιες φωτογραφίες της παραμορφώνονται στην τηλεόραση.

Η αθλήτρια μίλησε στην κάμερα εκπομπής και την ώρα των δηλώσεων της έπαιζαν πλάνα με φωτογραφίες της με μαγιό, από πρόσφατο ταξίδι στη Μύκονο.

Τα πλάνα αυτά δεν την κολάκευαν και η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο facebook, φωτογραφίες χωρίς ρετούς, γράφοντας πως στην εκπομπή το κορμί της παραμορφώθηκε.

«Ο λόγος που ανεβάζω αυτή κ άλλες τέτοιου στυλ φωτογραφίες ειναι γιατι δεν καταλαβαινω οταν με φωτογραφίζουν με μαγιώ κ τα δίνουν στα κανάλια κ δεν δείχνουν την πραγματικότητα αλλα τα παραμορφώνουν τι θέλουν να πετύχουν!!Για δυσφήμηση; γιατι αισθάνονται ωραία να μην δείχνουν το γυμνασμένο κ το ωραίο;; η γιατι έχουν κόμπλεξ;;Απαντήστε παρακαλω!!! Άντε γιατι εχει κ πανσέληνο σήμερα».

Δείτε την ανάρτησή της Πηγής:Παρακάτω η φωτογραφία που έπαιξε σε εκπομπή και στεναχώρησε την αθλήτρια

Η Πηγή με το ίδιο μαγιό την ίδια μέρα

Έξαλλη η Πηγή Δεβετζή με εκπομπή που «παραμόρφωσε» το κορμί της Έξαλλη η Πηγή Δεβετζή με εκπομπή που «παραμόρφωσε» το κορμί της Reviewed by Dexi Extrem on 15:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: