ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ! Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή του σεισμού σε συνεδρίαση στη Χίο με παρόντα τον Γ. Πατούλη

Η σεισμική δόνηση γίνεται αντιληπτή πρώτα από τον κ. Πατούλη, όπως φαίνεται, και στη συνέχεια από τους υπόλοιπους, οι οποίοι βλέποντας να πέφτουν κομμάτια από το ταβάνι, αρχίζουν να βγαίνουν γρήγορα έξω


Ο ισχυρός σεισμός των 6,1 Ρίχτερ δεν ταρακούνησε μόνο τη Λέσβο προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές σε Βρίσα και Πλωμάρι και προκαλώντας τον θάνατο ένος ανθρώπου, αλλά έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη Χίο.

Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο που ανήρτησε ο Γιώργος Πατούλης από συνεδρίαση του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών Ευρώπης CEMR που γινόταν εκείνη την ώρα στο νησί.

Η σεισμική δόνηση γίνεται αντιληπτή πρώτα από τον κ. Πατούλη, όπως φαίνεται, και στη συνέχεια από τους υπόλοιπους, οι οποίοι βλέποντας να πέφτουν κομμάτια από το ταβάνι, αρχίζουν να βγαίνουν γρήγορα έξω.

ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ! Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή του σεισμού σε συνεδρίαση στη Χίο με παρόντα τον Γ. Πατούλη ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ! Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή του σεισμού σε συνεδρίαση στη Χίο με παρόντα τον Γ. Πατούλη Reviewed by Dexi Extrem on 6/15/2017 10:08:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: