17 Ιουνίου 2017

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση – Ποια θα είναι η νέα της επιχειρηματική κίνηση

Η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο από το Ντόντα το οποίο της στοίχισε όσο λίγα πράγματα στη ζωή της, αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, η Αθηνά Ωνάση έχει αναθεωρήσει για πολλά λάθη που έκανε στο παρελθόν. Ένα από αυτά φυσικά ήταν η πώληση όλων των περιουσιακών στοιχείων της μητέρας της Χριστίνας, του θείου της Αλέξανδρου και φυσικά του παππού της, Αριστοτέλη, στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένου του Σκορπιού.
Η Αθηνά Ωνάση κάτω από άκρα μυστικότητα ψάχνει μια μεγάλη έκταση -μεγαλύτερη των 50 στρεμμάτων- στα Μεσόγεια της Αττικής προκειμένου να την αξιοποιήσει σε σχέση με τη μεγάλη αγάπη της, τα άλογα. Θέλει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο ιδιωτικό συγκρότημα ιππασίας στην Ελλάδα το οποίο θα περιλαμβάνει στάβλους, προπονητικές εγκαταστάσεις αλλά και μια υπερπολυτελή λέσχη, στην οποία θα συναντιούνται όλοι οι Έλληνες λάτρεις της ιππασίας.

Σε ξεχωριστό χώρο μέσα στη συγκεκριμένη έκταση φέρεται να σχεδιάζει να χτίσει και μια πολυτελή κατοικία, όπου θα διαμένει η ίδια όταν βρίσκεται στη χώρα μας. Βέβαια, το συγκεκριμένο project θα απαιτήσει χρόνο και χρήματα, ωστόσο η «χρυσή κληρονόμος» είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να υλοποιήσει τα σχέδιά της.

Πηγή: mononews.gr