08 Ιουνίου 2017

Βίντεο: Μάνα αφήνει φίδι να τσιμπήσει την κόρη της για να της διδάξει ένα μάθημα ζωής

Ηθελε να γνωρίσει στο παιδί της την τοπική άγρια ​​φύση! Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο Διαδίκτυο και απαθανατίζει τη στιγμή που μία μητέρα φέρνει στην κόρη της ένα φίδι και το αφήνει να τη δαγκώσει προκειμένου να της δώσει ένα... μάθημα ζωής.

Το βίντεο ξεκινάει από τη στιγμή που η μητέρα πηγαίνει στη -μόλις ενός έτους- κόρη ένα φίδι μέσα σ' ένα πλαστικό μπολ, προκειμένου να το δει.

Το κοριτσάκι μόλις το βλέπει, πλησιάζει για να το αγγίξει, χωρίς η μητέρα να αντιδρά και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα απομακρύνει το χεράκι του, τσιρίζοντας, αφού το φίδι την έχει ήδη τσιμπήσει.

Η μητέρα, η οποία τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες παιδικής κακοποίησης, ακούγεται να γελάει από την αντίδραση της κόρης της.

Η ίδια δημοσίευσε το υλικό στο Facebook, εξηγώντας ότι προέβη σ' αυτή την κίνηση επειδή ήθελε να διδάξει στο παιδί της, την τοπική άγρια ​​φύση στο Sebring της Φλόριντα, όπου ζουν - και πόσο σημαντικό είναι να μην αγγίζουμε άγνωστα ζώα.



Έπειτα από τη «θύελλα» αντιδράσεων που προκάλεσε το συγκεκριμένο βίντεο, η μητέρα αναγκάστηκε να εξηγήσει ότι το μικρό κόκκινο φίδι, ήταν πολύ μικρό για να κάνει κακό στο δέρμα της κόρης της, ενώ λίγα λεπτά μετά διέγραψε τελείως την ανάρτηση της από το Facebook.

Η ίδια δηλώνει ότι δε μετανιώνει για κάτι και ότι το φίδι, της ανήκει, μιας και παρουσιάστηκε στο δρόμο της.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά στο ABC Action News: «Είχε πειράξει (το φίδι) εμένα και το γιο μου αρκετές φορές αλλά δε μας άφησε κανένα σημάδι. Ετσι, σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να εισάγω και την κόρη μου στην άγρια φύση, χωρίς πραγματικά να πληγωθεί», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους ανθρώπους που την κατέκριναν. Λέει χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι είναι πολύ ευαίσθητοι, σκέφτονται ότι θέλω να βλάψω το παιδί μου, οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι ποτέ δεν θα έβλαπτα τα παιδιά μου».

Τέλος, η ίδια κατέληξε στο ότι η κόρη της δεν τραυματίστηκε, αλλά φώναξε επειδή φοβήθηκε τη γρήγορη αντίδραση και κίνηση που είχε το φίδι.