13 Ιουνίου 2017

Στη Μύκονο για... κοκτέιλ ο πρόεδρος της Βουλής του Παναμά

Σε τόπο συνάντησης διάσημων τραγουδιστών, ηθοποιών, επιχειρηματιών αλλά και διεθνών πολιτικών προσωπικοτήτων αναδεικνύεται η Μύκονος το φετινό καλοκαίρι.


Ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης του Παναμά, Rubén De León Sánchez είχε βάλει στόχο ζωής να επισκεφτεί το Νησί των Ανέμων και τελικά κατάφερε,  όπως εκμυστηρεύτηκε στον πρόεδρο της της MTC Group, Νότης Μαρτάκης και στον στενό του συνεργάτη Κώστα Σκαγιά που τον ξενάγησαν στις ομορφιές του νησιού αλλά και στα καλύτερα μπαρ της μικρής Βενετίας.

Ο κ. Sanchez τους αποκάλυψε ότι η φήμη της Μυκόνου έχει εξαπλωθεί σε όλη την Κεντρική Αμερική και σε αυτό βοήθησαν οι επισκέψεις δεκάδων διάσημων προσωπικοτήτων, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο που ήρθε πέρυσι στο νησί των Κυκλάδων μαζί με την σύντροφο του και αρκετούς φίλους τους.

Μάλιστα συζήτησε μαζί τους και το ενδεχόμενο πιθανής τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Παναμά. Ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης του Παναμά αφίχθη στη Μυκονο την περασμένη Τετάρτη και διέμεινε σε ξενοδοχείο της χώρας μαζί με την οικογένεια του. Την Παρασκευή πέταξε με ελικόπτερο για την Σαντορίνη για να επιστρέψει αυθημερόν στο Νησί των Ανέμων από το οποίο αναχώρησε το Σάββατο.    

Φρίξος Δρακοντίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ