13 Ιουνίου 2017

Βίντεο: Καρέ - καρέ το «χτύπημα» του πιστολέρο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Λίγο πριν κλείσει το κατάστημά του ο ιδιοκτήτης και ενώ μετρούσε τις εισπράξεις της ημέρας βρέθηκε κυριολεκτικά στο στόχαστρο ενός αδίστακτου ληστή, που μιλούσε «σπαστά» ελληνικά


Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε χθες το βράδυ ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Λίγο πριν κλείσει το κατάστημά του και ενώ μετρούσε τις εισπράξεις της ημέρας βρέθηκε κυριολεκτικά στο στόχαστρο ενός αδίστακτου ληστή.

Οι κάμερες του κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν κάθε κίνηση του δράστη, ο οποίος είχε μεριμνήσει να καλύψει επιμελώς το πρόσωπό του. Πλησίασε το ταμείο και ζήτησε από τον σαστισμένο ιδιοκτήτη τα χρήματα που κρατούσε στα χέρια του. Ήταν περίπου 1000 ευρώ.

Όπως προκύπτει και από το βίντεο ο δράστης ήταν ιδιαίτερα νευρικός και μιλούσε σπαστά ελληνικά. Ολοκλήρωσε τη δράση του μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και απομακρύνθηκε πεζός.

Πλησιάζοντας στο ταμείο κούνησε απότομα το χέρι με το οποίο κρατούσε το όπλο και ακούστηκε θόρυβος. Πιθανότατα είχε τραβηγμένο το κλείστρο του όπλου και το απελευθέρωσε για να τρομάξει τον ιδιοκτήτη.

Το thestival.gr εξασφάλισε το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες. Τα βίντεο βρίσκονται ήδη στα χέρια των ειδικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και εξετάζονται λεπτομερώς.


Πηγή: Thestival.gr