20 Ιουνίου 2017

ΒΓΑΛΑΝΕ NON PAPER ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΦΗ! Τσίπρας: Γιατί μίλησα για Καστελόριζο -Γεννηματά και ΠΑΣΟΚ πήραν την απάντηση που τους άρμοζε

Μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα περί Καστελόριζου με κυβερνητική πηγή να σχολιάζει σε καυστικό ύφος πως «η κυρία Γεννημάτα και το ΠΑΣΟΚ έλαβαν την απάντηση που τους άρμοζε».


Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές:

«Τη στιγμή που η κ. Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ από το 2010-2015 επέβαλε 65 δις ευρώ μέτρα,εκτόξευσαν την ανεργία στο 27%, πήραν το χρέος στο 120 και το πήγαν στο 180% του ΑΕΠ και συρρίκνωσαν  την ελληνική οικονομία κατά 25 ποσοστιαίες μονάδες και μίλησαν για θηλιά, έλαβαν και την απάντηση που τους άρμοζε».

Υπενθυμίζεται πως το τετ α τετ του πρωθυπουργού με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ξεκίνησε με χαμόγελα, αλλά συνεχίστηκε με κόντρα αφού οι δύο τους αντάλλαξαν αντάλλαξαν αιχμές μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

Μετά τις πρώτες κουβέντες σε ανθρώπινο επίπεδο, μπροστά στον τηλεοπτικό φακό όπου και οι δύο ρώτησαν λεπτομέρειες για τα παιδιά τους και τις σπουδές τους, άρχισαν οι αιχμές.

«Το γεγονός ότι μας δίνεται ως χώρα κάποιος χρόνος, χωρίς αυτή την πίεση, μία ανάσα να μπορέσουμε να στοχαστούμε το μέλλον της χώρας και τις διαφωνίες μας και τις συμφωνίες μας είναι καλό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Καλά, δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά στον λαιμό μας την έχεις βάλει. Οπότε...», ήταν η απάντηση της κ. Γεννηματά για να πάρει εκ νέου τον λόγο ο πρωθυπουργός λέγοντας: «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Σε ένα χρόνο θα σας βγάλω και θα σε πάρω μαζί με το Γιώργο να πάμε στο Καστελόριζο», της απάντησε, επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι η έξοδος από τα μνημόνια.

«Δοκιμάστηκαν όλα και τα μεγάλα λόγια» του είπε η κ. Γεννηματά.

«Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο ο δρόμος εξόδου από την κρίση», απάντησε ο κ.Τσίπρας.