14 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Στους Διάσημους το μεγάλο έπαθλο της επικοινωνίας!

Έχοντας τονίσει επανειλλημένα στο παρελθόν ότι θεωρούν το έπαθλο της επικοινωνίας το πιο σημαντικό απ' όλα, πραγματοποίησαν βιντεοκλήση και είδαν τις οικογένειές τους, σε πολύ συγκινητικές στιγμές

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχαν στο χθεσινό αγώνισμα οι...
Διάσημοι κερδίζοντας 10-8 τους Μαχητές.



Και οι τρεις Κόκκινοι προσπάθησαν και κατάφεραν να επιβληθούν των αντιπάλων τους, με κορυφαίο τον Χρανιώτη, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μάριος ήταν φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό στο πόδι του, αλλά και ο Σπαλιάρας δεν μπορούσε να σταυρώσει νίκη.

Βέβαια, επιλογή των Μπλε ήταν να βάλουν αυτούς τους παίκτες σε ένα τόσο σημαντικό έπαθλο και το πλήρωσαν.


Τι κερδίζουν οι νικητές; Έχοντας τονίσει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι θεωρούν το έπαθλο της επικοινωνίας το πιο σημαντικό απ' όλα, πραγματοποίησαν βιντεοκλήση και είδαν τις οικογένειές τους, σε πολύ συγκινητικές στιγμές, ενώ διάβασαν και μηνύματα των fans τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε με την μητέρα της και την αδερφή της! Μόλις άνοιξε η κάμερα και η γνωστή αθλητικογράφος είδε τα πρόσωπά τους, “κατέρρευσε”. Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη και έβαλε τα κλάματα, καθώς είχε να τους δει σχεδόν τέσσερις μήνες.



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε με την μητέρα του και παρά το γεγονός ότι είναι ένας “σκληρός” παίκτης στα αγωνίσματα, φάνηκε να “λυγίζει”.

«Μάνα, λίγος καιρός έμεινε… Θα σε δω σύντομα και θα σε παρατηρήσω ακόμα καλύτερα. Η αλήθεια είναι πως μου έχετε λείψει όλοι! Και αυτή την τελευταία εβδομάδα, αν μου επιτρέπετε να κάτσω εδώ, το ότι σε είδα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα, το ξέρεις… Ανυπομονώ να σας δω όλους από κοντά», είπε λίγο αργότερα ο Ντάνος.








Ο πανηγυρισμός των Διασήμων εκνεύρισε τον Σπαλιάρα!

Το γνωστό μοντέλο αντέδρασε και άνοιξε διάλογο με τους αντιπάλους του!

Γιώργος Χρανιώτης και Γιάννης Σπαλιάρας τέθηκαν αρκετές φορές αντιμέτωποι στο σημερινό αγώνισμα του Survivor. Στη μία εξ αυτών, όμως, το γνωστό μοντέλο εκνευρίστηκε με τους Διάσημους.

Στον τελικό στόχο ο Χραν έβαλε πρώτος τους δύο δίσκους, ωστόσο, ο Σπαλ δεν το είχε καταλάβει και όταν έβαλε και αυτός τους δικούς τους πανηγύρισε, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι έχασε.

Οι Διάσημοι έβαλαν τα γέλια και φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Σπαλιάρα, στον οποίο αυτό δεν άρεσε καθόλου και είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει διάλογο μαζί τους.

Δείτε τι συνέβη στο αγώνισμα του Survivor…