10 Ιουνίου 2017

Σε video η επίθεση στον Γιαννιώτα από τους Βόσνιους

Επίθεση δέχθηκαν οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές μετά τη λήξη του ματς στη Ζένιτσα (0-0) με αποτέλεσμα να γρονθοκοπηθεί ο Γιάννης Γιαννιώτας, από τον Γάλλο βοηθό προπονητή της εθνικής Βοσνίας, Stephane Gilli, στο πρόσωπο και να φύγει με σπασμένο δόντι.


Λίγο μετά τη λήξη του ματς στη Ζένιτσα,  Βοσνία - Ελλάδα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, ο βοηθός προπονητή της εθνικής Βοσνίας γρονθοκόπησε τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό, Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αποχώρησε με σπασμένο δόντι. Την προκλητική συμπεριφορά του βοηθού προπονητή της εθνικής Βοσνίας κατήγγειλε και ο Βασίλης Τοροσίδης στις δηλώσεις του:

"Δέχτηκε μια γροθιά ο Γιαννιώτας από τον βοηθό προπονητής της Βοσνίας. Ο συγκεκριμένος είχε δημιουργήσει ένταση και στο πρώτο ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πρέπει να υπάρχουν τιμωρίες για τέτοιες συμπεριφορές σε τέτοιες διοργανώσεις".

Ένταση δημιουργήθηκε και μεταξύ Μανωλά - Τζέκο και Μανωλά - Μπέσιτς προτού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζέψει όλους τους Έλληνες διεθνείς παίκτες και τους καλέσει να αποχωρήσουν.




ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ: