Ο Σκαραμούτσι είχε πληρώσει 100.000 δολ. για να εμφανιστεί σε ταινία -Είχαν «κόψει» τον Τραμπ [βίντεο]

Ακριβά πλήρωσε ο Αντονι Σκαραμούτσι τη φιλοδοξία του να εξασφαλίσει τα δικά του «15 λεπτά δημοσιότητας», πολλά χρόνια πριν γίνει ο νέος διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Ο Σκαραμούτσι είχε πληρώσει 100.000 δολάρια, για ένα «πέρασμα» από την ταινία του 2010, με την «υπογραφή» του Ολιβερ Στόουν, «Γουόλ Στριτ: Το χρήμα ποτέ δεν πεθαίνει», γράφει η ιστοσελίδα The Daily Beast. Χάρη σε αυτό το ποσό εμφανίστηκε δύο φορές στην ταινία, για περίπου 15 δευτερόλεπτα, ενώ το λογότυπο της επενδυτικής εταιρείας του είχε εμφανιστεί επίσης στην οθόνη.Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για την ταινία είχε κάνει γύρισμα και ο Ντόναλντ Τραμπ. Ομως, το απόσπασμα διάρκειας ενός λεπτού, στο οποίο μιλούσε με τον Μάικλ Ντάγκλας, «κόπηκε» από την εκδοχή που βγήκε στους κινηματογράφους και συμπεριλήφθηκε μόνο στα DVD.


ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr
Ο Σκαραμούτσι είχε πληρώσει 100.000 δολ. για να εμφανιστεί σε ταινία -Είχαν «κόψει» τον Τραμπ [βίντεο] Ο Σκαραμούτσι είχε πληρώσει 100.000 δολ. για να εμφανιστεί σε ταινία -Είχαν «κόψει» τον Τραμπ [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 7/31/2017 09:29:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: