ΗΠΑ: 20χρονη κατηγορείται για κατ'επανάληψη βιασμό 14χρονου γιατί είχε σχέση μαζί του

Η κοπέλα κρατείται στην φυλακή μέχρι την δίκη της - Διαστάσεις «επιδημίας» παίρνουν στην χώρα ανάλογα περιστατικά

Μια 20χρονη κοπέλα συνελήφθη και κατηγορείται για τον κατ'επανάληψη βιασμό του 14χρονου φίλου της, αν και όπως ισχυρίζεται, η σχέση τους ήταν συναινετική.


Την υπόθεση κατήγγειλε στις αρχές η μητέρα του αγοριού, η οποία επίσης δήλωσε ότι η σχέση ήταν συναινετική. Εν τούτοις ο νόμος στην Βόρεια Καρολίνα είναι αυστηρός και η 20χρονη φοιτήτρια βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι την δίκη της, ενώ η εγγύησή της έχει οριστεί στο... δυσθεώρητο ύψος για τέτοιες υποθέσεις, των 225.000 δολαρίων!

Η 20χρονη Τέιλορ Άστον Μοσλεϊ γνώρισε το αγόρι στο μπαρ που εργάζεται, τον περασμένο Μάιο, ενώ η μητέρα του κατήγγειλε την σχέση στις αρχές μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα ανάλογη περίπτωση σεξουαλικών σχέσεων ενηλίκων γυναικών με ανήλικα αγόρια, έρχεται στο φως στις ΗΠΑ. Ειδικοί επισημαίνουν πως το φαινόμενο τείνει να πάρει διαστάσεις «επιδημίας», αν και δεν μπορούν να εντοπίσουν σαφώς τα αίτια μιας τέτοιας συμπεριφοράς.
ΗΠΑ: 20χρονη κατηγορείται για κατ'επανάληψη βιασμό 14χρονου γιατί είχε σχέση μαζί του ΗΠΑ: 20χρονη κατηγορείται για κατ'επανάληψη βιασμό 14χρονου γιατί είχε σχέση μαζί του Reviewed by Dexi Extrem on 7/24/2017 10:50:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: