08 Ιουλίου 2017

Κρήτη: Σοβαρά παθολογικά προβλήματα αντιμετώπιζαν οι 2 Ρώσοι-Άσχημα ψυχολογικά τα δυο παιδιά της οικογένειας

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία της οικογένειας των Ρώσων που βρέθηκε στην Κρήτη για διακοπές, όταν η μητέρα της οικογένειας άφησε την τελευταία της πνοή την πρώτη ημέρα των διακοπών, πριν έξι ημέρες, και τον πατέρα να δίνει μάχη για τη ζωή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, τα δυο παιδιά της οικογένειας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν μόνα, χωρίς τους γονείς τους, σε ένα ξένο τόπο μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους. Το ταξιδιωτικό γραφείο ενημέρωσε τους παππούδες τους, καθώς τα παιδιά είχαν μείνει μόνα τους στο ξενοδοχείο που διέμενε η οικογένεια στη Χερσόνησο, ενώ η υπόθεση προκάλεσε το ενδιαφέρον την ρωσικής πρεσβείας.

Όπως γράφει το cretalive.gr, oι αρχές εξέτασαν με προσοχή την μυστήρια, όπως αρχικά φαινόταν, αυτή υπόθεση, αλλά τα πράγματα ξεκαθάρισαν μετά και την ενημέρωση που είχαν από ιατροδικαστική και γιατρούς. Όπως επισημάνθηκε από τους ειδικούς, και οι δύο γονείς αντιμετώπιζαν σοβαρά παθολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ηλικίας 41και 45 ετών έφτασε στο Ηράκλειο από τη Ρωσία πριν από πέντε μέρες. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο τους στη Χερσόνησο η γυναίκα κατέρρευσε. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν διαπίστωσαν το θάνατο της γυναίκας. Όμως και ό άνδρας της ήταν σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου πλέον νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: www.cretalive.gr