Πονοκέφαλος για τον Κλούνεϊ -35χρονος του ζητάει 20 εκατ. δολάρια αποζημίωση

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εκτός από σούπερ σταρ του κινηματογράφου είναι και ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Αλλά με μία από τις επιχειρήσεις που είχε, συγκεκριμένα την εταιρεία τεκίλα, ο σταρ του Χόλιγουντ έχει πλέον προβλήματα.


Ένας άνδρας ισχυρίστηκε ότι είχε υποστεί σοβαρά τραύματα μετά την κατανάλωση τεκίλα της εταιρίας του ηθοποιού και κατέθεσε αγωγή ζητώντας αποζημίωση 20 εκατομμύρια δολάρια!

Μιλώντας στην  Daily Mail, ο Τζέρεμι Κοξ δήλωσε ότι ο Κλούνεϊ του έχει καταστρέψει τη ζωή. «Θα μπορούσα να είχα πεθάνει από τον πόνο, ένιωσα σαν να είχε πάρει φωτιά» ισχυρίστηκε ο 35χρονος άνδρας.

«Πήγα σε πολλούς γιατρούς, έχω κάνει χειρουργικές επεμβάσεις αλλά εξακολουθώ να έχω συνεχή πόνο» είπε ο άνθρωπος που ζητάει 20 εκατομμύρια δολάρια από τον διάσημο ηθοποιό. Φυσικά, τα δικαστήρια θα κρίνουν εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του Κοξ. Πάντως αυτή η περιπέτεια είναι ένας πονοκέφαλος για τον Κλούνει.
Πονοκέφαλος για τον Κλούνεϊ -35χρονος του ζητάει 20 εκατ. δολάρια αποζημίωση Πονοκέφαλος για τον Κλούνεϊ -35χρονος του ζητάει 20 εκατ. δολάρια αποζημίωση Reviewed by Dexi Extrem on 7/28/2017 09:25:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: