04 Ιουλίου 2017

ΚΛΑΜΑ! Εύη Καρακώστα: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που «γιόρτασε» την 4η Ιουλίου αγκαλιά με τον Πρέσβη

Περιχαρής και αγκαλιά με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ

Δεν κρύβουν την… αγάπη τους για τη μοναδική υπερδύναμη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κάποτε διαδήλωναν, φωνάζοντας «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι».

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της εκλεγμένης στη Β' Πειραιά βουλευτού του κυβερνώντος κόμματος, Εύης Καρακώστα, η οποία συμμετείχε στην εκδήλωση για την 4η Ιουλίου, την ημέρα της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας για τις ΗΠΑ, που έγινε στην οικία του Αμερικανού πρέσβη και περιχαρής φωτογραφήθηκε τον κ. Τζέφρι Πάιατ.

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, στην οποία περιέλαβε και άλλες φωτογραφίες με τους υπουργούς Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, και Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, που επίσης έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της αμερικανικής πρεσβείας.

Η ανάρτηση της κυρίας Καρακώστα έγινε δεκτή από το «κοινό» της με ποικίλα σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία είναι επικριτικά ή ειρωνικά. «Σύντροφοι τους γιανκηδες τους μισώ! Μην χασκογελατε σαν τους δεξιούς!» γράφει ένας από τους ακόλουθους της βουλευτού, ενώ άλλος συμπληρώνει: «Ρίξτε τον καπιταλισμό από μέσα!».