Ο 50χρονος που μοιάζει με 20άρη -Αγέραστος με baby face και κορμί «φέτες» [εικόνες]

Ο χρόνος για τους περισσότερους ανθρώπους κυλάει, με τον αριθμό της ηλικίας να μεγαλώνει και τα πρώτα σημάδια να εμφανίζονται σε πρόσωπο και σώμα.

Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει σε όλους, με τον Τσουάντο Ταν να φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να σταματήσει το ρολόι.

Ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram του βλέπετε έναν πανέμορφο, μελαχρινό άνδρα, με απίστευτα γραμμωμένο σώμα και πολύ στιλ. Πόσο χρονών τον κάνετε; 30-35;

Κι όμως, ο Ταν είναι 50. Ναι, 50 ετών και δεν του φαίνεται καθόλου.

Ο 50χρονος είναι ένας επιτυχημένος φωτογράφος και ιδιοκτήτης φωτογραφικής επιχείρησης στην Σιγκαπούρη, με την Daily Mail αλλά και πολλά διεθνή μέσα να τον χαρακτηρίζουν «Ντόρια Γκρέι» της Απω Ανατολής. Κάποτε ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της χώρας και όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί. Το μόντελινγκ δεν ήταν η μόνη του δραστηριότητα, με τον Ταν να ασχολείται και με το τραγούδι πριν ανακαλύψει το πάθος του για τη φωτογραφία.


Ο Ταν, γνωστός και ως CD, λέει ότι γυμνάζεται και η συνήθειά του να μην κάνει μπάνιο αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί είναι τα μόνα του μυστικά για ένα νεανικό πρόσωπο και σώμα. Χαριτολογώντας προσθέτει πως στα μυστικά του είναι και το πικάντικο κοτόπουλο που τρώει.

Στην πραγματικότητα, ο Ταν έχει απλά εξαιρετικά γονίδια, τα οποία ζηλεύουν πολλοί.

Ο 50χρονος που μοιάζει με 20άρη -Αγέραστος με baby face και κορμί «φέτες» [εικόνες] Ο 50χρονος που μοιάζει με 20άρη -Αγέραστος με baby face και κορμί «φέτες» [εικόνες] Reviewed by Dexi Extrem on 7/25/2017 05:23:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: