06 Ιουλίου 2017

Αυτός είναι ο 55χρονος απόστρατος που έστελνε φακέλους με σφαίρες σε πολιτικούς [εικόνες]

Του μαλ@κα που δούλεψε μόνο 25 χρόνια και όλα τα υπόλοιπα πριν και μετά επιβάρυνε το κράτος, του φταίει ο Πρετεντέρης κι ο Προβόπουλος...

Ακροδεξιών ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ τάσεων, όχι όμως οργανωμένος, είναι ο συνταξιούχος αστυνομικός που συνελήφθη ως ο... τρομοκράτης των αποστολών φακέλων με σφαίρες σε υπουργούς, διοικητές τραπεζών και δημοσιογράφους.

Ο πρώην αστυνομικός αποστρατεύτηκε το 2011 και από το 2013 ξεκίνησε τις «τρομοκρατικές» αποστολές φακέλων με σφαίρες και απειλητικά υβριστικά σημειώματα με... αστέρια.

Ανάμεσα στα «θύματά του» ήταν ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, στις 23 Μαΐου 2017, η τότε πρόεδρος της «Επιτροπής Σοφών» για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος και αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Άννα Λιγωμένου, στις 22 Οκτωβρίου 2015.

Την ίδια ημέρα (στις 22/10/2015 δηλαδή), ο τότε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, στις 17 Ιανουαρίου 2014 ο τότε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρεντεντέρης, στις 18 Φεβρουαρίου 2013 ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος και τον Μάιο του 2013 το «Σωματείο Πακιστανών Μουσουλμάνων Ελλάδος», η «Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος», σε άτυπο χώρο προσευχής στην Αθήνα, και η «Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος».


Να σημειωθεί ότι στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια πυροβόλου όπλου και για τον λόγο αυτό συνελήφθη, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.