ΔΗΛ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ; 5%; Ο Τσακαλώτος για ομόλογο: Ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που περιμέναμε - ΒΙΝΤΕΟ

"Με αγγλικούς όρους ήταν μια ικανοποιητική έξοδος. Με ελληνικούς όρους ήταν κάτι παραπάνω απ' αυτό που περιμέναμε" δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά την ενημέρωση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξόδου στις αγορές.

"Νομίζω ότι πιο σημαντικό είναι η ποιότητα και ο αριθμός των επενδυτών που έδειξαν ενδιαφέρον για αυτή την έκδοση, που μας δείχνει ότι υπάρχουν τα πρώτα σταθερά βήματα εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία" πρόσθεσε ο κ. Τσακαλώτος.

"Ο λαός έχει υποφέρει πάρα πολύ αλλά βάλαμε ένα πρώτο λιθαράκι να είναι μία πρώτη διαδικασία εξόδου στις αγορές. Θα υπάρξει και δεύτερη και τρίτη για να μπορέσουμε με αυτοπεποίθηση να πλησιάσουμε τον Αύγουστο του 2018 και να βγούμε από τα μνημόνια με διαφορετικούς όρους" τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

ΔΗΛ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ; 5%; Ο Τσακαλώτος για ομόλογο: Ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που περιμέναμε - ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ; 5%; Ο Τσακαλώτος για ομόλογο: Ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που περιμέναμε - ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Dexi Extrem on 20:19 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: