ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! «Οι 7 στους 10 που αποφυλακίζονται με νόμο Παρασκευόπουλου ξαναμπαίνουν φυλακή»

Ο κυβερνητικός εταίρος μίλησε για την κόντρα με την Δικαιοσύνη τονίζοντας ότι πρέπει «να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της»!


«Σημαντικό βήμα» χαρακτήρισε την έκδοση του πενταετούς ομολόγου ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος. Εξήγησε μιλώντας στον Αlpha 989 πως πρόκειται για ανταλλαγή του ομολόγου που εξέδωσε ο κ. Σαμαράς με νέο και δεν δημιουργούμε νέο χρέος. Ερωτηθείς για την κόντρα με την Δικαιοσύνη ο κος Καμμένος απάντησε «να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της». Εξέφρασε την αντίθεσή του στον Νόμο Παρασκευόπουλου επικαλούμενος πληροφορίες από τους διοικούντες τις φυλακές λέγοντας ότι «οι 7 στους 10 που αποφυλακίζονται κάνοντας χρήση τους ευεργετήματος που δίνει ο νόμος, ξαναμπαίνουν στις φυλακές και μάλιστα με πολυετείς καθείρξεις»
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! «Οι 7 στους 10 που αποφυλακίζονται με νόμο Παρασκευόπουλου ξαναμπαίνουν φυλακή» ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! «Οι 7 στους 10 που αποφυλακίζονται με νόμο Παρασκευόπουλου ξαναμπαίνουν φυλακή» Reviewed by Dexi Extrem on 7/26/2017 12:25:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: