20 Ιουλίου 2017

Συνελήφθη ξανά 86χρονη που κλέβει από το 1950: Πάνω από 2 εκατ. δολάρια η λεία της

Πρόσφατα η 86χρονη είχε δηλώσει ένοχη για την κλοπή διαμαντένιου περιδέραιου αξίας 2000 δολαρίων από πολυκατάστημα στην Ατλάντα. Τότε είχε καταδικαστεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και της είχε απαγορευτεί η είσοδος στα εμπορικά κέντρα της περιοχής


Κατηγορίες για κλοπή αντιμετωπίζει και πάλι η «διαβόητη» 86χρονη κλέφτρα κοσμημάτων Ντόρις Πέιν, που βρίσκεται στη «δράση» από τη δεκαετία του ‘50!

Αυτή τη φορά, όπως γράφει το BBC, η κλέφτρα κατά συρροή συνελήφθη σε κατάστημα Walmart στην Τζόρτζια των ΗΠΑ με κλοπιμαία αξίας 86,33 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση

Βρέθηκε φορώντας «βραχιολάκι» στον αστράγαλο, που της είχε μείνει από την προηγούμενη σύλληψή της για κλοπές σε κατάστημα. Πιστεύεται πως έχει κλέψει συνολικά κοσμήματα αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή τη φορά, υπάλληλος του καταστήματος την είδε να παίρνει πράγματα από το φαρμακείο, το τμήμα ηλεκτρονικών και το τμήμα τροφίμων.

«Αυτή η φορά είναι πολύ διαφορετική από όλες τις προηγούμενες, δεν μιλάμε για ακριβά κοσμήματα» δήλωσε η δικηγόρος της. «Μιλάμε για πράγματα που μια 86χρονο γυναίκα χρειάζεται για να επιβιώσει, τρόφιμα και φάρμακα».

Πρόσφατα η 86χρονη είχε δηλώσει ένοχη για την κλοπή διαμαντένιου περιδέραιου αξίας 2000 δολαρίων από πολυκατάστημα στην Ατλάντα. Τότε είχε καταδικαστεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και της είχε απαγορευτεί η είσοδος στα εμπορικά κέντρα της περιοχής.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, η 86χρονη έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον 22 ψευδώνυμα από τότε που έκλεψε το πρώτο της διαμάντι, σε ηλικία 23 ετών. Πιστεύεται πως έχει κάνει πολύ περισσότερες κλοπές από αυτές για τις οποίες συνελήφθη.

Ο σύνδεσμος ασφάλειας κοσμηματοπωλείων έστελνε ειδοποιητήρια στα μέλη του από τη δεκαετία του '70, προειδοποιώντας για τη δράση της.

Σε συνέντευξή της το 2005 είχε πει πως δεν το έκανε ποτέ για τα χρήματα. «Έχω μετανιώσει κι έχω περάσει και καλά» ήταν η αποστροφή της.