Ιστοσελίδα κάνει φάρσα και σπέρνει τρόμο για σεισμό 9,5 ρίχτερ στην Κρήτη -Τι απαντά ο Λέκκας

Μια φάρσα (hoax στην διαδικτυακή ορολογία) περί επικείμενου σεισμού... 9,5 Ρίχτερ στην Κρήτη τον Αύγουστο προκάλεσε πανικό.


Ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας Ευθύμης Λέκκας, αναγκάστηκε να διαψεύσει κατηγορηματικά το δημοσίευμα στο οποίο γίνεται λόγος για δήθεν μελέτη του καθηγητή σε συνεργασία με Λιθουανό σεισμολόγο, ονόματι James Roguard.

Το δημοσίευμα, φιλοξενείται σε ιστοσελίδα που καλεί τους χρήστες να αρθρογραφήσουν με σκοπό τη δημιουργία φάρσας.

Ο κ. Λέκκας, μιλώντας στον του Realfm 97,8 έκανε λόγο για ποινικά κολάσιμη πράξη και για άθλιο δημοσίευμα εναντίον του κοινωνικού συνόλου, το οποίο παράλληλα παραβιάζει την επιστημονική του οντότητα και διαδρομή.

Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εκδηλωθεί σεισμός μεγέθους 9 Ρίχτερ στον Ελλαδικό χώρο, καθώς οι τεκτονικές πλάκες στην Ελλάδα δεν δίνουν τέτοια μεγέθη.
Ιστοσελίδα κάνει φάρσα και σπέρνει τρόμο για σεισμό 9,5 ρίχτερ στην Κρήτη -Τι απαντά ο Λέκκας Ιστοσελίδα κάνει φάρσα και σπέρνει τρόμο για σεισμό 9,5 ρίχτερ στην Κρήτη -Τι απαντά ο Λέκκας Reviewed by Dexi Extrem on 7/30/2017 08:14:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: