19 Ιουλίου 2017

«Bόμβα» από τον ANT1! Ποιον διεθνή θα φέρει στους Νομάδες; (ΦΩΤΟ)

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Survivor στο ΣΚΑΪ, τα άλλα τηλεοπτικά κανάλια ετοιμάζουν τη στρατηγική τους για να μπορέσουν να κοντράρουν σε τηλεθέαση το εν λόγω επιτυχημένο ριάλιτι.

Έτσι ο Ant1 επέλεξε το ριάλιτι Nomads (νομάδες), στο οποίο οι παίκτες θα χωριστούν και τρεις ομάδες και κάθε εβδομάδα θα αγωνίζονται για τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Η μία ομάδα θα αποτελείται από διάσημους, η άλλη από πρώην παίκτες ριάλιτι και η τρίτη από απλούς παίκτες.

Ήδη οι «Νομάδες» όπως όλα δείχνουν έχουν «κλείσει» το Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος βρέθηκε μια «ανάσα» από το «Survivor 2. Πάντως, οι ιθύνοντες του εν λόγω παιχνιδιού δεν σταματούν εκεί και προσπαθούν να κάνουν το «μπαμ» του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Γάτα», οι άνθρωποι του καναλιού σκέφτονται να προσεγγίσουν -αν δεν το έχουν κάνει ήδη- τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι 35 ετών κι αν και είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, άλλαξε την απόφασή του και πήγε στην ελβετική Ιβερντόν (ομάδα τρίτης κατηγορίας).


Ο Γάλλος μπορεί να μην μιλάει ελληνικά, ωστόσο είναι ο απόλυτος σταρ και μια πιθανή συμμετοχή του θα μπορούσε να εκτοξεύσει τους «Νομάδες». Μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα έχει κοινό που τον λατρεύει, αλλά και τον… μισεί επομένως θα είχε ενδιαφέρον. Πάντως, για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει ο Γάλλος να αφήσει στα κρύα του λουτρού τη νέα του ομάδα.

Σημειωτέον ότι στην Κολομβία που παίζεται εδώ και 12 σεζόν το παραπάνω ριάλιτι έχουν πάρει μέρος (στα δύο πρώτα) οι δύο πιο διάσημοι ποδοσφαιριστές της χώρας, ο Βαλντεράμα και ο Ασπρίγια.