ΘΕΕ ΜΟΥ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ! Η Κονιόρδου θα κάνει διατηρητέο μνημείο την ταβέρνα του Λεωνίδα στην Επίδαυρο

Διατηρητέο μνημείο θα κηρύξει η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, την ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό της Επιδαύρου.


Λίγες ώρες μετά την κηδεία του Λεωνίδα Λιακόπουλου, του ιδιοκτήτη της ταβέρνας απ’ όπου είχαν περάσει όλα τα μεγάλα καλλιτεχνικά ονόματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, η Λυδία Κονιόρδου ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες για να γίνει η κήρυξη, σύμφωνα με το τυπικό.

Η Λυδία Κονιόρδου το δήλωσε την πρόθεσή της, λίγο πριν αρχίσει η παράσταση «Βάκχες» που παρουσίασαν οι σπουδαστές του Λυκείου της Επιδαύρου σε σκηνοθεσία της Μάρθας Φριντζήλα, στο Στάδιο της Επιδαύρου.

Μάλιστα και η ίδια υπήρξε θαμώνας της ταβέρνας του Λεωνίδα, μετά τις δεκάδες παραστάσεις που έκανε ως ηθοποιός στην Επίδαυρο, ενώ η φωτογραφία της βρίσκεται στους τοίχους της. Η ταβέρνα του Λεωνίδα λειτουργεί και πάλι κανονικά από την Τετάρτη.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ! Η Κονιόρδου θα κάνει διατηρητέο μνημείο την ταβέρνα του Λεωνίδα στην Επίδαυρο ΘΕΕ ΜΟΥ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ! Η Κονιόρδου θα κάνει διατηρητέο μνημείο την ταβέρνα του Λεωνίδα στην Επίδαυρο Reviewed by Dexi Extrem on 7/21/2017 01:40:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: