29 Ιουλίου 2017

«Με την ψυχή στο πάτωμα και τα μάτια πιο υγρά από την βροχή», η ανάρτηση της Θρασκιά πριν την είδηση του χωρισμού

Μετά από εννιά χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, η Ράνια Θρασκιά και ο οδοντίατρος σύζυγός της Ανδρέας Φωτόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα, μέσω δημοσιεύματος του Secret των Παραπολιτικών, ωστόσο, μια παλαιότερη ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram μαρτυρούσε ότι κάτι αλλάζει στη ζωή της:


«Δεν συμβαίνει μόνο στη φύση. Μερικές φορές ξεσπούν και στη ζωή σου ακραία καιρικά φαινόμενα. Και αγωνιάς και φοβάσαι και προσπαθείς να προστατεύσεις ότι προστατεύεται και να σώσεις "οτιδήποτε, αν σώζεται" . Και καμιά φορά, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήθελες. Ούτε αυτό που άξιζες, αν σκεφτείς πόσο πολύ προσπάθησες. Και απελπίζεσαι. Και νιώθεις ότι όλα τέλειωσαν και ότι δεν έχεις πια άλλες δυνάμεις να συνεχίσεις. Να σηκωθείς ξανά. Ακριβώς βροχή, θυμήσου: Πάντα μετά την καταιγίδα, έρχεται η γαλήνη. Πάντα. Και αυτήν τη στιγμή, με την ψυχή στο πάτωμα και τα μάτια πιο υγρά από την επιστρέφουν με τόση φόρα οι καινούργιες ελπίδες που σε παρασύρουν στο αύριο. Και ξαναρχίζεις. Σαν να μην λύγισες ποτέ. Σαν να μην έχασες τίποτα. Κανέναν. Το ίδιο θα συμβεί και αυτήν τη φορά. θα δεις. Καληνύχτα», έγραφε στις 19 Ιουλίου.

Η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος: