Χατζηδάκης για Θάνου: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου στη θέση της προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης.


«Δεν μπορεί η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, 10 μέρες μετά την συνταξιοδότηση της, να αναλαμβάνει το γραφείο της νομικής υπηρεσίας του πρωθυπουργού. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο «Ε».

«Και να βγει η χώρα στις αγορές, δεν θα έχουμε γυρίσει εκεί που ήμασταν το 2014. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει 2 μνημόνια με πολύ επώδυνα μέτρα για τους πολίτες και υπάρχουν και τα capital controls», ανέφερε ακόμη ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος δήλωσε επίσης ότι «όταν η ΝΔ αναλάβει την εξουσία θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ σε ένα ποσοστό που θα ικανοποιεί τους πολίτες».
Χατζηδάκης για Θάνου: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται Χατζηδάκης για Θάνου: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται Reviewed by Dexi Extrem on 12:12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: